Катрин Вачева заля мрежата с изкусителни снимки от Гърция

Моделът Катрин Вачева определено обича розовия цвят и затова лесно може да провокира асоциация с твърде нашумялата напоследък кукла Барби. Но не само заради цвета.

Родната моделка събра погледите в Халкидики с перфектни мерки, които поддържа от години. Окото привлякоха най-вече тънката ѝ талия и глезени, дългите крака и модерна прическа в стил балеаж. Даже не споменаваме за впечатляващите бански костюми, чиято бройка при Катрин едва ли е ясна дори и на самата нея. Факт е обаче, че гърците останали с отворени уста, докато тя си правела селфи-клипчета на плажа.

В профила на Катрин логично заваляха серия от коментари, голяма част от които свързани с режима ѝ на хранене, защото мнозина недоумяват как толкова години тя не мръдна нито за кратко от килограмите и изкусителните си извивки. В мрежата тя дава отговор на това – храни се предимно с плодове, зеленчуци и много рядко с месо, сладко и тестено. Не е веган, макар че преди време бе споделила в Инстаграм разочарованието си да опита да издържи 2 години без месо. Тогава започнала да има сериозни здравословни проблеми, дори развила анемия.

Постът ѝ предизвика огромен интерес и много хора я подканиха да разкаже в по-подробен лайф за всичко това, но досега това не е станало, а и като се има предвид ваканционното настроение на Катрин, едва ли ще се случи скоро.

В момента профилите на Катрин Вачева са пълни с горещи плажни кадри от топла Гърция и явни препратки към куклата Барби. От фотосите става ясно, че тя е изнесла истинско ревю на южните ни съседи с умопомратичелни тоалети, все в принцески стил. И няма нищо учудващо, всъщност, защото тя е в модната индустрия вече от над 20 години.

Дали знае истинската бройка на банските си, очилата и всички аксесоари за плаж – отговорът е не. Но по-специално за банските – още през 2017-та, когато манекенката участва в риалити шоуто „Пепеляшка“, тя си размени мястото със своята опонентка и двете започнаха щателно да разглеждат гардероба на другата. Тогава става ясно, че бройката на банските на Катрин надхвърля 350 комплекта, припомня Шоу Блиц.

Факт е, че в момента Барби манията е завладяла света, мотиви в розово присъстват дори и във всеки магазин за мъжка мода. Да не забравяме, че Катрин Вачева влезе в образа на Барби още през 2019-та година, когато се появи с розова латексова поличка и тениска с надпис „Barbie“, кокетна бяла чантичка и бели сандали на висок ток по време на дефиле на SOfia Fashion Week. Ето, че няколко години по-късно тази роля е все още актуална за нея, а светът вече е луд по този стил.

Previous post Тодор Славков не спира да пие и на плажа
Next post Преслава целуна Никос Вертис на сцената