Катя пали страсти по бански в новото видео на „Ритон“

Не е за мъже със слаби сърца най-новият клип на „Ритон“ – „Брой до три“. Звездният дует изненада със свежо лятно видео и потенциален супер хит, заснето в резиденцията им в Банкя. Под режисьорската диктовка на Николай Скерлев любимката на няколко поколения български мъже показва прелести и демонстрира супер форма, с която слага в малкия си джоб дори и някои от по-младите си колежки на сцената.

Смелата визия на ритонката е истински прецедент в историята на дуета – по бански сме я виждали из социалните мрежи, но не и в клип на „Ритон“. „Брой до три“ е шестата песен от новия албум на най-успешния български дует и намирисва, че ще се превърне в абсолютен хит – не само заради ефектното и модерно видео, но и заради самия текст, автор на който е Драго Драганов.

Открай време със своя неоспорим талант в мерената реч той създава блестящи и стойностни текстове за „Ритон“, каквито в днешно време все по-радко се срещат. А поредното им сътрудничеството е гарант за успеха са „Брой до три“. Свежото видео, качено в официалния канал на дуета в „ЮТюб“, се радва на огромен интерес сред почитателите на дуета, които побързаха да ги поздравят в социалните мрежи за поредния им проект на световно ниво.

Previous post Нора Недкова се разходи по червения килим на Кан
Next post Как мъжете изненадват жените според зодията си