Кейт и принц Уилям шокирани след интервюто на Меган

Откровенията на херцога и херцогинята на Съсекс Хари и Меган пред Опра Уинфри продължават да са най-обсъжданата тема на Острова.

Реакциите в Двореца предизвикаха огромен интерес, а вероятно най-любопитно за почитателите на британското кралско семейство е да разберат какво мислят за скандалното интервю принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Източник на изданието Us Weekly твърди: „Уилям и Кейт бяха в тотален шок, след като чуха какво казаха Меган и Хари.“ Той разказва още:

„Това, което ги шокира най-много, бяха мислите за самоубийство на Меган и техните думи за член на кралско семейство, споменаващ цвета на кожата на Арчи. Уилям и Кейт знаеха за някои от проблемите си с помощниците на двореца, но нищо за тази степен.“

Анонимният източник твърди, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж „се чувстват ужасно“ относно случилото се с Меган и Хари, но според информацията те „все пак искат“ двамата „да не са се опитвали да свалят кралското семейство“ в телевизионен ефир.

„Уилям и Кейт смятат, че тези разговори биха могли да се водят насаме“, казва още източникът.

Това не е твърде различно от ситуацията, която кралският експерт Кейти Никол преди дни описа пред Entertainment Tonight. Репортерът разкри, че херцогът на Кеймбридж е бил доста разтърсен от интервюто, а херцогинята се е почувствала ужасно, че е изиграла толкова голяма роля.

„Уилям е съкрушен от това интервю“, каза Кейти пред изданието и добави: „Не забравяйте, че херцогинята на Кеймбридж е въвлечена в цялата тази сага, а Уилям няма да хареса това и, разбира се, връзката между баща и син е в по-лошо състояние от всякога“, отбеляза тя и за отношенията на принц Чарлз и принц Хари.

„Мисля, че идеята, че Кейт е въвлечена в това, ще разстрои Кейт, която зад кулисите наистина се е постарала да бъде миротворец между Уилям и Хари. Тя е дълбоко натъжена от случилото се между братята. Не забравяйте, че тя самата беше изключително близка с Хари“, обясни още Кейти Никол.