Килцата не прощават: Щерката на Наталия Симеонова я настигна

Пищни дами са и Наталия Симеонова, и дъщеря й Виктория. 20-годишната студентка по психология е на път да задмине по тегло известната си майка и не се притеснява да ходи с къси поли и огромни деколтета, които подчертават пищната й фигура, пише „Галерия“.

Най-вероятно Вики, чийто татко е Денис Ризов, е взела конструкцията на майка си, макар че на нейните години бившата ТВ водеща се радваше на перфектни форми и минаваше за една от най-големите красавици в родния шоубизнес. Проблемите идват по-късно, след раздялата с бившия й съпруг Денис Ризов.

Според клюките тя така и не могла да го прежали и за да не потъне в депресия, започнала да пие антидепресанти, които объркали хормоните й и тя започнала да трупа килца.

Дъщеря й Вики няма нейните проблеми, но като повечето момичета на нейната възраст често хапва калоричния бургери и няма време за тренировки залата. Тя завърши престижни италиански лицей преди две години и сега, заляга над учебниците. Работи като гримьорка и дистрибутор на скъпа декоративна козметика.

Вики вече имам куп постоянни известни клиенти, които я ангажират за официални събития. Освен това момичето свири на различни инструменти и пее народни песни във вокална група „Нуша“.

Previous post Уловиха Гери-Никол с медалист по бокс в пловдивска дискотека
Next post Какво създава хаос в живота ни