Кинозвезди се заразиха с COVID на „Златните глобуси”

Редица знаменитости са дали положителни проби за Covid-19, след като са се появили на наградите „Златен глобус“, съобщава БГНЕС.

Няколко звезди, сред които Колин Фарел, Брендън Глийсън, Джейми Лий Къртис и Мишел Пфайфър, обявиха, че са се заразили с вируса в дните след наградите.

На наградите „Изборът на критиците“, които се излъчиха в неделя, се изискваха тестове за Covid-19 за участниците, тъй като списъкът на отпадналите се увеличаваше.

Няколко знаменитости, които бяха принудени да отсъстват, се включиха в социалните мрежи.

„Толкова съжалявам, че ще пропусна наградите „Изборът на критиците“ днес“, написа Пфайфър в публикация в Instagram. „Да, Ковид.“

Очакваше се Пфайфър да връчи наградата за цялостно творчество на актьора Джеф Бриджис, който вместо това получи наградата от Джон Гудман.

Мишел Пфайфър съжалява, че е пропуснала наградите „Изборът на критиците“ поради това, че е хванала Covid-19, след като се е появила на „Златните глобуси“.

Според „Холивуд рипортър“ предпазните мерки за безопасност срещу коронавируса като тестове, ваксинации и изисквания за маски са били непоследователни през този сезон на наградите.

Експерти по обществено здраве казват, че не са изненадани от последните проблеми, пред които е изправен елитът на холивудските награди.

„Това не е неочаквано“, казва пред ABC д-р Джон Браунщайн, епидемиолог и главен директор по иновациите в Бостънската детска болница. „Имате събирания на закрито по време, когато циркулират много вируси, независимо дали става въпрос за настинка или грип, и близост без маскиране… ще имате активно предаване на вируси“.

Previous post Знаменитостите, за които си фантазират мъжете и жените, докато правят секс
Next post Черната Златка показа чисто новата си усмивка, устни, зъби