Клуни научил децата си на „ужасни неща“, за да дразни жена си

Джордж Клуни научил децата си на „ужасни неща“, за да се майтапи със съпругата си Амал, съобщава Entertainment Tonight. Звездният актьор обяснява, че лудориите на близнаците Ела и Александър шокират жена му и именно това той смята за най-забавната част от бащинството.

3-годишните хлапета например обичали да се цапат с нутела, мажели и нови памперси с нея. Когато майка им влезела в стаята, те я приветствали с размахване на памперса, и щом тя кажела: „Стойте, не мърдайте, ще ви почистя“, те започвали да ядат от него…

Клуни признава, че негов пръв помощник в шегите бил синът му, докато на момиченцето отнело малко повече време да осъзнае колко са забавни те. „Най-лошото, което можете да направите, е да ме оставите за дълго време насаме с тях, защото онова, на което ги уча, е просто ужасно“, смее се актьорът.

През 2019 г. звездата от „Бандата на Оушън“ беше разказал как възмутил икономката, преструвайки се, че облизва мръсните пелени. Той взел чист памперс, намазал го с шоколадовия крем и го хвърлил в кошчето. Когато дошла прислужницата, той взел обратно памперса и започнал да търка с него лицето си, а горката жена се разпискала и избягала от стаята.