Кльоща! Светлана Гущерова е станала 40 кг

Светлана Гущерова се хвали, че е станала 40 кила. Милионерската съпруга е толкова слаба, че от нея са останали кожа, кости и силикон. Тя не крие, че спазва стриктен режим, за да поддържа такова ниско тегло, но явно е забравила за здравните си проблеми от близкото минало.

Преди няколко години, докато участваше в шоуто „ВИП Брадър”, тя призна, че страда от язва на стомаха, която ѝ причинява сериозни неразположения.

„Имам язва, която ми докарва ужасни болки. Не ме боли постоянно, но започне ли, става изключително неприятно. Лекувах се няколко месеца, но после спрях да съм толкова стриктна. Сега ме е страх да отида на лекар”, споделяла е блондинката.

Тя не крие, че има голяма вина за състоянието си, тъй като от тийнейджърка се подлага на нечовешки гладувания с цел да отслабне. Покрай участието си във „ВИП Брадър” плеймейтката беше поналяла снага – цели 53 кила, което според нея е твърде много, но сега отново е слаба като вейка. Настоящата милионерска съпруга и бивш еротичен модел открай време има мания да е кльощава, но напоследък сякаш е преминала границата на здравословния външен вид.

„Не ме упреквайте! Аз се харесвам по този начин!”, оправдава се блондинката. Тя признава, че почти не яде, за да поддържа такова ниско тегло. Гладуването обаче се отразявало зле и на язвта ѝ. В разговор с феновете си в инстаграм Светлана призна, че тежи едва 43 килограма, но голямата ѝ цел е да стане 40. Това е твърде малко за жена на нейните години и с нейния ръст, а според някои направо граничи с анорексия.

За г-жа Гущерова се знае, че е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Тя е вманиачена на тема вънешн вид, дори и с цената на здравето си. Блондинката има няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри.

След първото раждане блондинката изду и бюста си със силиконови импланти, писа Уикенд. Извън разкрасителни процедури младата майка се занимава основно с децата си – Анелия-Добромира и Добромир, и двете кръстени на свекъра Добромир Гущеров. Именно той е човекът с парите и основно от него зависи финансовото благополучие на цялата фамилия, затова снахата упорито се старае да му се хареса.

Силиконката признава, че иска да забременее за трети път и така съвсем да затвърди позициите си в милионерското семейство. „Винаги съм искала три деца, мъжът ми също ме подкрепя!”, казва бившият еротичен модел.

Гущеров-младши има един неуспеш брак зад гърба си с чалга дивата Мария – тя така и не успя да го дари с наследници. За негово щастие, втората му съпруга Светлана в рамките на две години му роди две деца. Младата майка е категорична, че никога няма да покаже хлапетата в публичното пространство. За разлика от други популярни личности, тя стриктно ги пази от любопитните погледи.

„Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа дъщеря си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския ѝ бал!”, заяви преди време Светлана и по всяка вероятност ще направи същото и със сина си.