Коварното отмъщение на жена към неверния й мъж

Една жена сподели в TikTok уникален метод за отмъщение на бившия си, който ѝ изневерил, но според някои той е прекалено краен.

Потребителката на TikTok Скай Шепи с никнейм @skye.shep, разказва, че една от нейните приятелки била бясна, след като разбрала, че партньорът ѝ е изневерил, затова отишла в дома му и намерила някои от „най-ценните му вещи“.

Докато преравяла чекмеджетата му, тя се натъкнала на акта за раждане на мъжа. В този момент вдъхновението я връхлетяло и тя грабнала ценния документ, както съобщава Daily Star.

След това, когато двамата се скарали, жената скъсала акта за раждане на партньора си и изкрещяла: „Млъкни, ти вече не съществуваш!“.

Шепи споделя историята в TikTok и бързо клипът набра над шест милиона гледания, както и десетки хиляди коментар.

Тя пише към видеото: „Мисля си за момента, в който моя приятелка разкъса акта за раждане на приятеля си по време на спор и каза: „Млъкни, ти дори не съществуваш“.

Момичето добавя в коментарите: „Той ѝ изневери, тя отиде и намери някои от ценните му вещи и докато преглеждаше чекмеджетата, намери акта му за раждане, изправи се срещу него, скараха се и бам.“

Шокирани от постъпката на наранената жена, много хора се включиха в коментарите, за да похвалят жената за интересния ѝ подход да отмъсти на бившия си.

Един човек коментира: „Не казвам, че действията ѝ са правилни, но казвам, че действията ѝ са забавни.“

Друг също се смее на случката: „Седя на пода и се смея истерично. Благодаря ви за това.“

Трети добавя: „Той е заменим и заслужава да се реди на опашка и да се занимава с процеса.“

В същото време пети потребител просто каза: „Не мога да опиша това иначе: „Гениално.“