Кога е перфектният час за правене на секс?

Често в различни женски форуми или дори просто на разговор с приятелки, сте се натъквали на изречения от сорта „Съпругът ми иска секс сутрин, а аз не.“ Всъщност често несъответствията в сексуалните желания и виждания може да доведе до дисхармония в интимните отношения на двойката. Понякога обаче и забързаното ежедневие и графикът ни правят това удоволствие сутрин мираж.

На фона на всички тези интимни дилеми и различни сексуални пориви, експерти решиха да разкрият кога е най-полезно и добре да се отдадете на палави ласки и страсти с любимото същество – сутрин, обед или вечер.

Оказва се, поне според американско проучване, че масово дамите не обичат да правят секс сутрин, причината е, че след като се събудят имат да решат няколко физиологични проблема и им е неудобно да кажат за това на половинките си.

Сутрин обаче концентрацията на тестостерон при мъжете често излиза от нормата, като надхвърля средната дневна норма с един и половина пъти. Но женските хормони дремят почти до обяд.

Да, сутрин мъжете имат страхотна ерекция, която е грехота да не бъде използвана. Самите те обаче често отказват това „сутрешно упражнение“.

Много мъже в ранните часове са фокусирани върху планирането на деня и различните задачи, които трябва да отхвърлят в следващите часове.

Сексолозите все пак са провели проучване и са установили кое е най-доброто време за правете на секс. Според тях най-продуктивно и най-добре за всяка двойка би било да прави секс между 11:00 и 17:00 часа, когато реално сме на работа. Тъй че скъпи влюбени, канете се по-често на обяд с половинката и си давайте скришом от този десерт.

Това все пак трябва да се отбележи, че не е панацея и има страшно много фактори, които влияят на либидото. Преди всичко стоят емоционалните и физическите компоненти. Ако човек страда от хронична липса на сън или е получил порицание от шефа, е много слабо вероятно да има желание да се отдаде на необуздани страсти.

В крайна сметка сексът е чувствен въпрос.

Всичко зависи от темперамента и либидото, категорични са сексолозите. Някои искат и могат два пъти на ден, докато други се нуждаят от един път седмично.

Експертите съветват да се забавлявате с правенето на секс и тогава ще усетите по-добре, че различните биоритми в леглото могат лесно да бъдат преодолени, е не просто да се адаптирате към избрания и да изпълнявате желанията му срещу вашата природа

Previous post Как зодиакалният знак влияе на бъдещето ви
Next post Ванко 1 изпрати прелестна абитуриентка