Кога жената е решена да изневери?

В нашето съвремие за жалост изневерите са се превърнали в нещо обичайно и са част от почти всяка връзка. Преди се е смятало, че по-големите кръшкачи са мъжете, но днес можем да кажем, че силите са изравнени. Какво обаче провокира една жена да пренебрегне семейството си и да изневери на своята половинка? Никога не е виновна само едната страна, а ако искате да вникнете по-дълбоко в женската психология, ви представяме 5 възможни причини, поради които една жена може да кривне от правия път:

Липсва комуникация

Едно от най-честите оправдания на жените за това, че са потърсили искрата на друго място е, че мъжът до тях ги приема за даденост. Спира да им обръща нужното внимание, ежедневието им е постоянно повтарящо се, свързано само с битовизми и прозаични теми.

Комуникацията липсва, както и дейностите, които сте правили в началото. Всичко това бива заменено от един скучен омагьосан кръг, от който жената е изкушена да излезе.

Живеете паралелно, а не заедно

В началото сте се държали ръка за ръка и сте живеели животът си като едно цяло, но с времето постепенно започвате да се отдалечавате, да губите интересите си и всеки от вас предпочита да излезе с приятелите си, когато има свободно време, вместо да правите нещо заедно.

Когато двама души напълно отделят интересите и дейностите си един от друг, е възможно поне единият да се опита да потърси друг човек, с когото да споделят еднакви интереси. И така неусетно може да се окаже, че сте изневерили.

Страстта вече е само блян

Разбира се, няма как да поддържате този огън, който е в началото на всяка връзка, толкова силен с времето, тъй като започвате да привиквате с този човек, любовта ви узрява и вече е на друго ниво. Но страстта все пак е възможно да бъда поддържана жива, това зависи само от вашите усилия и желание.

Ако не предоставяте на жена си тази искра, тя ще пожелае да я потърси на друго място, дори всичко останало в семейството ви да е наред.

Реалността взема своя превес

Възможно е жената да види реалния ви облик едва след дълго време, когато свали розовите очила. Тогава всички фалшиви илюзии, които си е създавала за вас, са разрушени. Когато е разочарована от вас, жената обикновено се опитва да потърси някой по-добър заместник.

За поддържане на самочувствие

Някои жени искат да се уверят, че все още са желани и “си ги бива”. Затова понякога флиртуват с други хора, които подхранват егото им и повишават самочувствието им. Тук оправдание нямаме, пише actualno.com

Previous post Бракът с мъжете от тези зодии не продължава дълго
Next post Секс скандал на Евровизия! Италианки се оплакаха от опипване