Кое свързва снахата на Халваджиян, Преслава и Николета Маданска?

Кое е общото между снахата на Маги Халваджиян, Преслава, Николета Маданска и Златка Райкова? Всички те станаха майки, но не се показаха в ролята на бременни. Типичен пример е журналистката Николета Маданска, която роди своя първи син Йоан в края на ноември и така направи бившият шеф на новините на bTV Венелин Петков татко за сефте на 48 години.

Красавицата е изключително активна в инстаграм, поне беше докато не се появи бебето, то никога не показа своя снимка с корем, въпреки новината, че чака бебе бе известна на всички. Със сигурност можем да се закълнем, че малкият Йоан също скоро няма да бъде показан на феновете.

На второ място несъмнено е певицата Преслава, която за разлика от Маданска сама съобщи в инстаграм, че чака бебе. Тя обаче така и не се показа с наедряла фигура и единствената снимка, която леко загатна за предстоящото щастливо събитие от преди две години бе от лятна почивка в Турция с широка черна рокля. Дори след появата на малката Паола, Преслава така и не пусна снимка от бременния си период, подобно на Златка Райкова. Жената на Благой Георгиев ревниво пазеше новината за първия си син и дори изтри снимка, на която коремчето й все пак загатваше за неговата поява.

Въпреки че е майка на две деца-момче и момиче, снахата на Маги Халваджиян Алекс Енева също няма бременна снимка в своя инстаграм. Там пък е пълно със секси нейни фотографии, както подобава на истинска адреналинка, пише HotNews.bg.

 

Previous post Азис с онлайн-концерт: Това ще бъде моята изповед
Next post Брутално! Коцето преживя кошмарна интервенция