Кои зодии са най-сексуални и какво да очаквате от тях

Освен много други неща от зодиите зависят и сексуалните предпочитания на хората. Така че прочетете внимателно какво да очаквате от представителите на всеки зодиакален знак и не забравяйте да попитатате на първа среща човека отсреща каква зодия е.

Овен

Овните са първи в зодиака и може би затова обичат да усещат надмощие над останалите. Техният стил в леглото е доста агресивен – обичат да доминират и възприемат секса като още една битка, в която задължително трябва да излязат като победители. Те изискват от партньора си безрезервна и дълбока благодарност за старанията им, мразят емоционалния шантаж. Какво обичат? Обожават да ги галят нежно по косата!

Най-добри сексуални партньори за Овните са Лъв, Везни, Близнаци и Скорпион. Не могат да се оплачат от липса на избор, нали!

Телец

Телците са доста чувствителни… Всъщност по-чувствителни, отколкото сексуални. Онова, което може да подлуди Телец в леглото са любовните игри, звуците и докосванията преди “главното действие”, те са много по-възбуждащи за дамите от тази зодия.

Най-добре си пасват с Дева, Скорпион, Рак и Козирог.

Близнаци

Близнаците са изключително освободени личности, за тях почти не съществуват сексуални табута. Осмеляват се на какво ли не. За тях сексът на нестандартни места и мръснишките думички са нещо обичайно. В леглото те обичат да се забавляват и да експериментират.

Най-добра партия за тях са Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей.

Рак

Раците са изобретателни и чувствителни, но честно казано са малко мързеливи. Налага се да използваш въображението, за да ги вкараш в леглото. Озоват ли се там, показват най-добрите страни на интуицията си и държат да разбереш, че ще ти доставят истинско удоволствие. За раците сексът и храната са върховни удоволствия…и може би защото обичат толкова да си хапват са усъвършенствали всички орални техники.

Най-подходящи сексуални партньори за Раците са Телец, Лъв, Козирог и Риби.

Лъв

Лъвовете са познати със страстното си желание за секс. Чар, сила, красота – всички тези качества привличат неудържимо. Жените от тази зодия обожават плътските удоволствия и са чудесна компания. Като любовници, те са страстни, посвещават се на другия, но и изискват много внимание и задължително искат да чуват колко са добри. И наистина са добри – в прелъстяването и игрите. Ако искате да им доставите удоволствие, имайте предвид, че докосванията по гърба ще ги стимулират още повече.

Най-добри партньори за Лъв са Скорпион, Овен, Стрелец и Лъв.

Дева

Не си мислете заради името на този зодиакален знак, че Девите са много невинни. Този знак притежава силна енергия и може да бъде силно сексуален и чувствителен. Девите са пристрастени към еротични докосвания и масажи. Няма нужда от фанфари и диви експерименти, нежно докосване в точното време и на точното място, ще направят представителите на този знак щастливи. Те се чувстват най-добре с внимателен, чувствен и опитен партньор.

Подходящи за тях са Телец, Риби, Везни и Козирог.

Везни

Везните са едни от най-префинените в Зодиака. Те се отличават с добър вкус и деликатна чувствителност. Неслучайно, сексът с Везни включва и игра на ментално ниво, добре е партньорите им да си подбират думите и да се опитат да ги завладеят
емоционално, преди да преминат към следващото ниво. Везните обичат да флиртуват, фенове са на еротичното бельо и подходяща музика – така се настройват на любовна вълна.

Подходящи партии за тях са Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец.

Скорпион

Скорпионите имат репутация на най-страстни, дълбоко сексуални и винаги готови за екшън. Те са твърде драматични, възбуждат се лесно, а в секса държат винаги да налагат сила и контрол, както и да извличат всички жизнени сокове от партньора. Любовта им към секса в комбинация с драматичната им природа, карат Скорпионите често да се борят със собствените си желания.

Подходящи партньори за тях са Телец, Лъв, Скорпион и Риби.

Стрелец

Стрелците са мечтателки и търсачки на силни усещания. Те са чаровни, грижовни и много активни в спалнята. Единственият проблем е, че всичко им доскучава доста бързо, така че ще спечелите, ако сте спонтанни с тях в леглото. Когато не са обвързани, Стрелците са страшни палавници. Дори и когато са във връзка, възможно е да се отклонят от правия път, защото търсят приключения и искат да изпитват нови неща.

Най-добри любовници за тях са Овен, Лъв, Близнаци и Водолей.

Козирог

Козирозите изглеждат резервирани, но обичат секса. Не е нужно да ги впечатлявате със сложна акробатика в леглото. Достатъчно е да знаете, че краката и особено коленете на Козирозите са суперчувствителни. Козирогът умира да бъде ухажван и прелъстяван – това подсилва и без това силното му либидо.

Най-добри партньори за тях са Рак, Телец, Козирог и Дева.

Водолей

Водолеите се смятат за интелектуалците в зодиака. Те са идеалистки, с неконвенционални идеи и желания. Обичат да ги ухажват, но мразят да им отнемат усещането за контрол над ситуацията. Няма да сполучите с Водолей, ако се помъчите да го командвате. Въпреки че не се смятат за едни от най-сексуалните, ако се свържете с жената Водолей на ментално ниво и й покажете, че имате сходни възгледи, то тя със сигурност няма да ви обърне гръб и дори ще прояви въображение и ентусиазъм в леглото.

Силни усещания Водолеите могат да изпитат с Близнаци, Водолей, Стрелец и Дева.

Риби

Рибите си падат по всякакви типове хора и привличат много ухажори, без да влагат капка агресия. В спалнята са романтични, чувствителни и много игриви. Те оценяват високо, когато партньорът им прибегне до по-сложни техники и развихри въображението си. Фокусът на Рибите е да доставят удоволствие на партньора си, много повече отколкото сами да останат удовлетворени.

Най-добри партии за тях са Скорпион, Рак, Дева и Везни, пише highviewart.com.