Кои са най-небрежните жени в зодиака

Докато някои зодиакални знаци са педантични, слагат всичко по рафтовете и лъскат всеки квадратен метър от дома си, други изглежда отдавна са се отказали от хаоса, който се случва в дома и живота им. Ето кои са те:

Телец

Въпреки факта, че представителите на тази зодия са здраво стъпили на земята, те не са се научили как да поддържат ред около себе си. Те просто са твърде мързеливи, за да отделят време за почистване, а когато вдъхновението все пак дойде, Телците просто набутват излишното в ъглите и забравят за проблема за известно време. Докато безпорядъкът заеме цялото свободно пространство и е нужно да търсят някой, който ще постави всичко на мястото си (те самите, уви, просто не могат да се справят с това).

Лъв

Тези кралски особи знаят как да работят, но всичко, свързано с почистването ги прави унили. И ако в обществото се опитват да запазят мярката, то у дома се отпускат и оставят всичко да си върви от само себе си. Опитват се да не забелязват разпръснати неща и боклук, като се фокусират върху по-важните за тях малки неща.

Водолей

За представителите на тази зодия творческата или битовата бъркотия е норма. Когато за първи път влезете в къщата им, ще бъдете изненадани от броя на дрънкулките и неразбираемите неща, които необикновеният Водолей събира с такава упоритост. Те, разбира се, имат пориви да чистят, но това, уви, не за дълго време.

Стрелец

Хиперактивните и общителни представители на тази зодия могат да си затварят очите за бъркотията, която цари в дома и живота им за дълго време. Те предпочитат шумните партита и срещите с приятели повече от нуждата от почистване. Но когато нещата вземат сериозен обрат и хаосът на практика изпълва всичко наоколо, Стрелецът запретват ръкави и почиства, пише dariknews.bg.

Previous post Темида погали 7 звезди като Токев за алкохол на пътя
Next post Виж как може да прецакаш първа среща с четири думи