Кои са най-недостъпните жени според зодията

Дамите от кои зодии са изключително трудни за спечелване и защо някои жени се държат толкова студено в отношенията с мъжете? Понякога, за да спечелят благоволение, мъжете трябва да положат усилия много повече от един месец.

Козирог

Външно тази зодия може да изглежда студена и егоистична. Неговите представителки често избират по-възрастни мъже, защото търсят уверен партньор. Те не обичат да губят време в дълги романи и не се интересуват от флиртове, пише tialoto.bg. За да спечели сърцето им, всеки мъж ще трябва да положи всичките усилия, на които е способен. Козирозите във връзка могат да крият чувствата си дълго време и дори след години няма да покажат колко много обичат партньора си, особено ако ги е обидил в някакъв момент. Да, и те произнасят заветните думи на любов с трудност, защото не обичат да излагат емоциите си на показ и държат всичко в себе си.

Лъв

Лъвиците със сигурност спадат към непревземаеми знаци. Те знаят добре цената си, защото представителките на тази зодия са кралици, които определено не се задоволяват с малко и няма да търпят подлост към себе си. За да спечелят сърцето й, мъжете ще трябва да им оказват всякакви признаци на внимание, а не всеки е съгласен на дълго ухажване. Но ако една жена Лъв иска да съблазни мъж, тогава ще бъде трудно да устоите на нейния чар. И щом Лъвицата почувства, че мъжът не я оценява, тя с радост ще намери заместник.

Дева

Девите също могат да бъдат включени в този списък, те са много внимателни в любовта. Отначало ще претеглят плюсовете и минусите и едва след това ще решат дали да отидат на среща или да влязат в сериозна връзка, така че привличането на вниманието им не е толкова лесно. Девите обичат да контролират всичко, включително чувствата си. В началото на една връзка тази зодия ще се държи като ледена кралица, защото сърцето и доверието им трябва да бъдат заслужени, а чувствата им трябва да бъдат доказани с времето.

Риби

Рибите ясно знаят какво искат, но искат като в приказка: пръстен, карета и принц на бял кон, защото са убедени, че мъжете трябва да подаряват подаръци, да изпълняват всякакви желания и да носят пълна отговорност за всичко. За да спечелите сърцето на Риби, разбира се, ще трябва да опитате, а след това ще има още една трудна задача – да запазите тази зодия. За тях е много важно мъжете да обграждат жените с грижа и внимание.

Водолей

Следващата ледена кралица е Водолей. Представителките на тази зодия са общителни, но това не означава, че ще отворят душата си пред вас. Дори и лесно да се съгласят на първа среща, не е лесно бързо да грабнеш сърцето им. Освен това е възможно веднага щом се стигне до сериозна връзка, те веднага да се оттеглят, особено ако вече са успели да се „изгорят“ в любовта. Освен това мъжът ще трябва постоянно да доказва своята любов и преданост.