Кои са 3-те зодии, които най-много се страхуват от самотата

Всички сме изтъкани от страхове, но при някои хора тревожността е засилена. Оказва се, че тук зодиакалният знак също играе роля. И ако някои се притеснява от финансов провал, кариерен срив или здравословен проблем, то тези 3 зодии умират от ужас да не останат самотни.

Рак

Въпреки успехите, които постигат в работата си Раците не могат да се отпуснати да живеят спокойно. Не и докато не открият своята половинка. Но това се оказва доста трудна задача, защото постоянно са обзети от страховете дали това ще бъде правилният избор или в един момент ще бъдат изоставени. Страховете се подхранват и от предишни неуспешни връзки. Понякога, дори и да няма причина за раздяла, точно тези терзания могат да се окажат причина за поредната раздяла. А това отдалечава Раците от целта им – да открият своята половинка и да създадат щастливо семейство.

Везни

Везните често могат да бъдат забелязани в големи и шумни компании. Обичат да бъдат в центъра на внимание и това си има своето обяснение – самотата е това, което ги плаши най-много. Ето защо се стараят да даряват внимание, да бъдат грижовни, за да получават същото насреща. И при тях страхът дали насочват усилията си към правилния човек е голям.

Риби

Никой не обича да бъде критикуван, но Рибите – особено много. Това се дължи на тяхната чувствителност, тъй като преживяват всичко по вой адрес много дълбоко. Често реакцията в подобна ситуация изглежда доста агресивна и това кара хората да се дистанцират от тях. А това неминуемо води след себе си усещане за самота. Затова подсъзнателно, Рибите се страхуват да не останат неразбрани от околните, но това, което излиза на повърхността като реакция е първично и трудно го контролират, пише flashnews.bg.