Кои ще са най-късметлийските месеци за всяка зодия за 2022-ра

През 2022-ра някои зодии ще имат повече късмет през някои месеци от годината, други ще намерят любовта на живота си, а трети ще имат успех в кариерата си. Всеки зодиакален знак ще се радва на поне един късметлийски месец през новата 2022 година.

Хороскопът за 2022 г. обещава незабравим период, изпълнен с огромни трансформации за всички зодии. Дори и да не сте едни от най-щастливите зодии на 2022-ра, това не означава, че ще ви липсват невероятни преживявания.

Разберете кои месеци от новата година ще ви донесат най-много късмет според зодията ви.

Огън – Овен, Лъв, Стрелец

Овенът наистина ще има огромен късмет (и не само с парите, но и в любовта) през юли и август. Тогава те ще имат шанса да подобрят начина си на живот и да стабилизират финансите си. Лъвовете ще имат много шансове през ноември и декември. В този период те ще имат много късмет в социалния живот, приятелствата и професионалните взаимоотношения. Те ще могат да си намерят друга работа с помощта на своите приятели. Късметлийските месеци на Стрелеца са март и април. Стрелците трябва да бъдат упорити, амбициозни и да се опитват да получат повече от живота, защото имат големи шансове да завършат успешно един от най-сложните си и скъпи планове.

Земя – Козирог, Телец, Дева

Хората, родени в знака на Телец, ще се чувстват добре през април и май. Телците, които не са доволни от работата си, условията на работа и заплатата си, имат големи шансове да подобрят ситуацията си в бъдеще. За Козирозите декември и януари ще бъдат най-успешните месеци на 2022. Астролозите ги съветват да не се бавят и да отворят нова страница от живота си. Девите ще се чувстват най-добре през през август и септември. Последната част от лятото ще бъде най-красивият период от годината и техните надежди и мечти ще се изпълнят по-лесно. Дори големите планове ще бъдат лесни за изпълнение през август, особено ако Девите успеят да спестят пари в първата половина на годината.

Въздух – Водолей, Близнаци, Везни

Близнаците ще бъдат професионално успешни, предлагат им се шансове за успех през май и юни. От сантиментална гледна точка 2022 г. може да бъде доста интересна за тях. Близнаците трябва да обърнат специално внимание през януари и октомври, да внимават да не губят енергията си, а да се съсредоточат върху това, което искат, и да го постигнат. Водолеите ще имат късмет през януари и февруари. Представителите на тази зодия лесно ще преодолеят всички препятствия, които се появяват в професионалния им живот през май и юни и ще изпълнят всички възложени задачи. Есента е сезонът на Везните, периодът, в който те се чувстват в своята стихия. Между 9 и 30 септември представителите на въздушния знак ще получат добри новини. Това може да бъде повишение в работата или нова любов, която ще се появи в живота им.

Вода – Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци също ще имат голям късмет във всички сфери от живота си през определени периоди от време. Раците ще бъдат пълни с живот и нови възможности през юни и юли – от тези месеци те ще имат късмет във всичко, което се опитват да постигнат, ще пътуват повече и ще имат шанса да се включат в по-интересни проекти по време на работа. Скорпионите ще имат много късмет и успехи през октомври и ноември, тяхната перспектива ще се промени и те могат да намерят източници на доходи, които никога не са очаквали през последните години. Рибите ще плуват в свои води през февруари и март. Рибите са креативни хора и това качество ще им бъде полезно през април и май. Те ще защитават своята гледна точка по-често от обикновено, което ще им донесе професионални ползи. Необвързаните Риби имат шанса да започнат нова връзка и дори могат да намерят голямата си любов. Тези, които вече имат връзка, ще се насладят максимално през октомври.

Previous post Сексът е отличен лек за махмурлук
Next post Клин клин избива: Джулиана Гани замина с мистериозен мъж