Кои ще са най-магичните дни през май, когато се сбъдват мечти

Май месец идва с празници и пролетно настроение, но някой от дните през месеца ще сбъдват мечти и ще носят истинска магия. Ето кои са най-успешните и приказни дни:

4 май – Преходът на Меркурий в знака Близнаци. Този ден е много силно енергиен и до голяма степен ще определи какво ще се случи до края на месеца и в началото на лятото. Преходът на Меркурий към знака Близнаци е много благоприятно събитие, тъй като тази планета се чувства възможно най-комфортно в този знак. Това е времето, когато паметта и вниманието на хората се изострят. На 4 май много от нас ще имат нови стремежи, цели, желания.

5 май – Огледална дата. На този ден светът ще се управлява от числото 5. Този ден ще премине под егидата на спокойствието и премерената енергия, защото Петицата олицетворява златната среда. 5 май е идеален ден за релакс, смяна на обстановката, общуване с близките. Можете да работите, ако искате, но е по-добре да не се преуморявате. В този ден също се очаква прилив на творческа енергия.

6, 7 май – пикът на Акваридите. През тези два дни голям успех очаква хората, които се занимават с образование, наука, интелектуална работа. На 6-ти и 7-ми можете да отправите желанията си по отношение на работата и бизнеса. Можете да си поставяте нови цели, да правите скъпи покупки, за които отдавна сте мечтали.

11 май – Новолуние в Телец. Това Новолуние ще бъде особено положително и деликатно. Луната ще провокира растежа на успешни, положителни и максимално ненатрапчиви мисли. Много хора ще усетят желание да преобразят дома си – да направят ремонт, основно почистване, пренареждане на мебелите. На този ден е много полезно да се отървете от натрупаните боклуци и ненужни неща. Също на 11 май ще бъде много по-лесно да се адаптирате към промените в живота си. Можете да смените работата и да се заемете с неща, които отлагате дълго време, пише edna.bg.