Колко деца ще имате според зодията си…

Знаете ли, че броя на децата, които ще имате, зависи много от зодията ви? Поне така твърдят астролозите.

Овен – многодетна мама

Астролозите смятат, че жените от зодия Овен могат да станат майки на най-малко три или четири деца. Обикновено представителките на този знак имат силна връзка с баща си и по този начин самите те често са склонни да играят ролята на таткото в живота на децата си. Овните са уверени в себе си като родители. Отношенията им с децата могат да бъдат много хубави и мили, но когато са ядосани, не искат да слушат никого.

Телец – майка на две деца

Телците могат да станат майки на две деца с малка разлика във възрастта им. Те винаги се стараят да подкрепят семейството си. Представителките на този знак никога не критикуват децата си и вярват, че те осъзнават, че са допуснали грешка. Без преувеличение могат да се нарекат безупречни майки и перфектни домакини.

Близнаци – непредсказуема майка на близнаци

Налице е висока степен на вероятност жените Близнаци да си имат близнаци. Представителките на този знак са склонни да бъдат много чувствителни и уязвими майки. Те са невероятно привързани към децата си и не се страхуват да им покажат, че майка им не е толкова силна, колкото изглежда.

Рак – майка на две деца

Звездите предсказват, че дамите Раци може да имат две деца с известна разлика във възрастта. Те са сред най-грижовните майки, чувстващи безгранична любов към децата си. Представителките на този знак са в състояние да повлияят на другите хора и да им оказват всякаква подкрепа.

Лъв – мама на 2 до 4 деца

Според астролозите, Лъвиците могат да станат майки на две, три или четири деца. Те са много добродушни майки. Гордеят се със своите деца и мечтаят те да успеят във всички области на живота. Искат децата им да са честни, съвестни и умни.

Дева – организирана мама на едно дете

За разлика от другите зодиакални знаци, Девите са по-предпазливи по отношение на майчинството си, затова е най-вероятно да имат само едно дете. Представителките на този знак трудно изразяват своите чувства към децата си, но са много практични, интелигентни и наистина разбиращи майки.

Везни – уравновесена мама на 2, 4 или 6 деца

Изглежда, че жените Везни наистина обичат равновесието, защото звездите прогнозират, че те могат да станат майки на 2, 4 или 6 деца. Везните са сред най-добрите майки, които винаги са готови да дадат на децата си най-доброто от всичко и никога не позволяват на другите да им дават съвети.

Скорпион – ексцентрична многодетна майка

Скорпионите са в състояние да отгледат няколко деца и да обичат всяко от тях еднакво силно. Решителността и независимостта им често се прехвърлят върху децата им, пише iwoman.bg. Представителките на този знак са особено чувствителни и винаги проявяват своята загриженост и подкрепа.

Стрелец – предприемчива мама на едно дете

Жените от зодия Стрелец са невероятно предприемчиви и винаги се движат напред, което може да им попречи да станат майки на повече от едно дете. Те са много енергични и независими. Имат високи очаквания за децата си и искат те да бъдат умни и амбициозни.

Козирог – супер-майка на тризнаци

Жените Козирог обикновено нямат проблеми с възпитанието на децата и звездите предричат, че могат лесно да се справят дори с тризнаци. Те са много чувствителни и грижовни, но в същото време са взискателни към децата си.

Водолей – приспособяваща се майка на едно дете

Много е вероятно жените от зодия Водолей да родят само едно дете. Представителките на този знак искат децата им да бъдат общителни и отворени за нови знания. Понякога, поради ексцентричността им, могат да възникнат спорове с наследниците им.

Риби – добродушна майка на 5 и повече деца

Представителките на тази зодия много лесно отглеждат и възпитават децата си, поради което астролозите им предсказват голямо потомство. Рибите са склонни винаги да насърчават и поощряват децата си, заради което те може да пораснат разглезени и недисциплинирани.

 

Previous post Сериозни проблеми налегнаха Петканови
Next post Без цензура: Защо в Швеция пердетата са забранени?