Колко часа сън са ви нужни според зодията

Астролози твърдят, че всеки зодиакален знак се нуждае от определен брой часове сън през нощта, за да има добро настроение, кондиция и лесно ставане сутрин. Затова вижте колко трябва да спите според зодията си.

ОВЕН

Щастливите Овни не се нуждаят от много сън, но те се нуждаят от вдъхновение, за да останат фокусирани. Ако сутринта ги очаква важна среща или събитие, тогава Овенът ще „напусне“ леглото, само ако има мотивация. Но ако не се интересува, ще спи много дълго време!

Необходим сън: 6,5 часа

ТЕЛЕЦ

Като земен знак Телецът лесно успява да черпи енергия от храната, упражненията и истинската самоотдаденост. Но да спят твърде дълго за тях е вредно. В противен случай Телецът ще се отпусне чудесно и ще се разположи удобно.

Необходим сън: 7 часа

БЛИЗНАЦИ

Въздушните знаци се нуждаят от сън повече от другите, особено ако са Близнаци. Постоянно в движение, на тях им е необходим редовен здравословен сън.

Близнаци, лягайте рано, особено през работната седмица.

Необходим сън: 8 часа

РАК

Тези чувствителни водни хора харчат много енергия за емоциите, така че имат нужда от много сън. Знакът на Рак се управлява от Луната, затова често сънят може да бъде нарушен поради новолуние и пълнолуние.

Раци, вземете това под внимание.

Необходим сън: 9 часа

ЛЪВ

Подобно на истинските котки Лъвовете често спят през деня. Могат да останат активни, ако се намери някой да ги забавлява. Щом им стане скучно, те отиват за бърза дрямка. През нощта минимумът е достатъчен за тях. Бързо се наспиват.

Необходим сън: 6,5 часа

ДЕВА

Те работят много, затова им трябва добър сън. Девите се отнасят към своето време много сериозно и не обичат да губят скъпоценен сън. Той е важен за тях и ако не бъдат оставени да се наспят добре, те просто ще бъдат непродуктивни.

Необходим сън: 7 часа

ВЕЗНИ

Знакът, управляван от Венера не обича да се лишава от сън. Като истински представители на въздушната стихия, Везните се грижат толкова много за останалите, че сънят е единственият момент да подредят собствените си мисли.

Необходим сън: 8 часа

СКОРПИОН

Хубавото на Скорпионите е, че те винаги довеждат нещата до край. И въпреки че енергията и мотивацията имат ключово значение за тях, ако не спят необходимото време за възстановяване, светлината им ще свети слабо.

Необходим сън: 7 часа

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът би спал ден и нощ, ако не беше на работа. Подобно на типичните сови, те обичат да работят до късно и да спят до обяд. Колкото и да е странно, по-добре е така да правят: работата във втората смяна ще даде възможност на Стрелеца да разкрие своя творчески потенциал.

Необходим сън: 9 часа

КОЗИРОГ

На тези ентусиасти не им трябва много, за да са щастливи. И да спят също. Козирозите просто знаят, че животът е предизвикателство, което означава, че трябва да издържат на всякакви условия. Те наистина могат да свършат добра работа през целия ден, без да спят.

Необходим сън: 6 часа

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се нуждаят от сън, за да функционират нормално, но обичат да решават сами как да разпределят това време. Именно свободата и комфортът им дават добро здраве и заряд за деня.

Необходим сън: 7 часа

РИБИ

Рибите са мечтатели и им се налага да спят дълго време. Ако не получат достатъчно сън, тогава те пренасят своя фантастичен свят в реалността и остават разсеяни. За да са производителни, Рибите се нуждаят от добра почивка и тогава концентрацията им ще бъде най-добра.

Необходим сън: 9 часа

Разбира се, всяко правило си има изключения и вие може да сте от тях, пише tribune.bg.

Previous post Вики се изповяда за болестта на баща си и загубената любов
Next post Джони Деп си е загубил ума по Анджелина Джоли