Кофти метаболизъм! Галка от „Каризма“ май прекали с килограмите

Галка от „Каризма” минава на спешна диета с надежда да отслабне до лятото. Певицата, която някога бе стройна и крехка, е успяла да удари 70 килограма тази зима. С наближаването на времето за плаж обаче й се иска да влезе във форма, започнала е да ограничава храната и да ходи на фитнес.

Независимо че признава колко много е напълняла напоследък, Галя не прави никакви опити да прикрива излишните си килограми с подходящи за фигурата й тоалети. Напротив – тя напоследък си умира да се снима по бельо, по бюстие или във впити клинчета и да публикува снимките в социалните мрежи. Чест й прави, че не обработва кадрите с фотошоп, за да заблуждава хората, че е слаба, а директно говори за проблема с килограмите и за опитите си да го реши.

„Положението е сериозно. Идва лято и е време да се влиза във форма. Натрупаното „излишество” точно в тези дни е видно повече от всякога, а слънцето и свежото време съвсем естествено ни стимулират да се вземем в ръце и да направим нещо по въпроса”, коментира Галя. Тя вече била изкарала една седмица на „лека подготовка” за сериозните мерки за отслабване, които се готви да предприеме. Сега щяла да минава на хранителен режим и да тръгва на фитнес в Лондон, където се върна след доста дълъг престой в родината.

След 10 години далеч от сцената и страната ни певицата се върна в България през февруари 2020-а, за да участва в шоуто „Като две капки вода” на Нова тв. Но заради пандемията престоят й тук се проточи – вместо да тръгне обратно за Англия в края на май, както бе предвидила, тя остана в страната ни чак до след Нова година. Самата Галя разкри, че след няколко месеца в София е тръгнала за родния си град Ямбол. Там се отдала на готвене и похапване заедно с родителите си и съседките, които редовно я черпели с домашни сладкиши.

Откакто не е певица, тя се е отдала основно на кулинарни страсти, но винаги е успявала да държи теглото си в относително нормални граници. Сега обаче кантарът показва цифри, които никога преди не е достигал – за сравнително дребния ръст на звездата (около 162 см) теглото от 70 килограма минава в графа „Наднормено” и е добре да се свали. Проблемът е, че на своите 42 години тя вече не се радва на много добър метаболизъм. Но вместо да се ядосва, че е прекалявала с храната, и да се депресира, че е дебела, Галя гледа спокойно напред и си търси партньори, които да започват режим за отслабване заедно с нея. „Нека не бъдем прекалено критични към себе си”, призовава звездата, пише Уикенд.