Коцето от „Фермата“ снима филм в Лондон

Последният отпаднал участник от „Фермата“ – Костадин Шопов, ще снима във филм с участието на британската звезда Бен Уишоу („Падингтън“, „Смъртта може да почака“). Това заяви авторът на рубриката „Коцето пита“, която се превърна в неразделна част от риалити формата.

Мъжът, изкарал най-дълго ратайство в манастирското стопанство, съвсем скоро ще се завърне в Лондон, където ще се състоят и снимките. Повече подробности около ролята си Шопов не бърза да издава. Съобщава единствено заглавието – This Is Going to Hurt (в букв. превод – „Това ще боли“).

В английската столица Коцето ще се заеме и с провеждането на събитие, посветено на обесването на Васил Левски. Срещата със сънародниците ни зад граница е по идея и покана на Българския културен институт в Лондон. В нея участие ще вземат и други участници от „Фермата 7“.

Сред бъдещите планове на Коцето са и осъществяване на изложба – този път на родна територия. Тя ще бъде посветена на българското село, съобщи фронт офис мениджърът на хотелска верига в Лондон пред бТВ.

Previous post Върнаха родителите на Рачков от оня свят, благодарен е на лекарите
Next post Зрителите на нож с Халваджиян заради Крисия, искали Гъбарко за победител