Кошмари в „Черешката“! Гонят Шеф Манчев, бил като дърта свекърва

Шеф Манчев сътвори истински кошмари в кухнята на кулинарното риалити „Черешката на тортата“. На моменти готвачът се държи като дърта свекърва, смятат ядосани от поведението му зрители. Официалните страници на шоуто в социалните мрежи напоследък са препълнени от негативни коментари по адрес на водещия. Много от феновете настояват за отпадането му от шоуто, защото вече трудно го издържат.

„Този Манчев дали само в предаването е дразнител или си е просто такъв? Като злобяса към някой, който не заслужава… не е справедливо” Това са много малка част от коментарите, които зрителите на „Черешката” напоследък пишат на страниците на шоуто на Нова телевизия. Според тях той не е справедлив в оценките, които поставя на участниците, често показва пристрастия и не приема вкус, различен от своя собствен.

Особено възмутени бяха феновете на шоуто във вечерта на Димо Алексиев миналата седмица. Шеф Манчев не спря да критикува актьора, че не е готвил сам, а е получил помощ. „Не съм забравила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, но получи плакет”, подхвърли зрителка, която очевидно редовно следи шоуто. Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се слага целина. Истината е, че много от българите обичат тази салата именно с целина.

Зрителите се надяват любимецът им Манчев да не заприлича на копие на Виктор Ангелов от „Кухнята на ада”, пише Уикенд.

Previous post Рачков с унищожителен удар по Игнатова, дочака сладкото отмъщение
Next post Магия в поп фолка! Глория се влюби отново