Кошмарът от развода е забравен: Мис България с удар на Хаваите

Кошмарът на развода и тежките разпри са забравени! Мис България 2002 Теди Бургазлиева и нейният съпруг Симеон планират да построят първото екосъобразено и високотехнологичено селище на Хаваите.

“Знам, че звучи налудничаво, но не е невъзможно. Работила съм във финансовия сектор, Симеон също има опит в инвестициите. Получихме доста оферти от най-различни спонсори, които искат да ни подкрепят. Звучи мащабно, но не е така.

Проектът е достижим и реален. Първоначалната ни идея беше да го направил в Калифорния, но не намерихме подходящ терен. В Хавай успяхме”, разказва Бургазлиева.

“Искаме да осигурим едно красиво място, на което хората да живеят на чист въздух, да се хранят с хубава храна, да живеят в бамбукови екокъщички… Вече сме намерили компания в Хавай, която да ги построи.

Приятели архитекти ни помагат с плана на градчето. Ние сме такива хора, които постоянно поемат някакви рискове. Аз съм по-креативната, а Симеон е по-логичен, допълваме се и се справяме много добре”, разказа за плановете си най-красивата българка за 2002г., пише България днес.

Теди беше омъжена за Сашо, големият син на футболната легенда Стойчо Младенов. Двамата се разделиха с грозни обвинения и неприятни сцени, но явно Миската е забравила кошмара.