Коя е жената, която контролира живота на Светлана Гущерова

Светлана Гущерова с охота се оставя в ръцете на други хора, които да ръководят живота ѝ, и то до най-дребния детайл. Причината е свързана най-вече с вярата ѝ в астрологията, пише „Блиц“.

От години жената на бизнесмена Християн Гущеров се доверява на астроложката Габриела Атанасова, която наричали Близначката, тъй като има сестра близначка. За всичките си четири раждания досега Светлана се доверила на съветите на Габи за разположението на звездите.

Всъщност Светлана Гущерова не правела и крачка, без да се посъветва с астроложката, която ръководи не само личния ѝ живот, но и бизнес начинанията ѝ, успехите, в които Гущерова е убедена, че се дължат именно на това.

Пресен пример е бизнесът на милионерката със собствената линия пижами. След астро съвет тя я пуснала на пазара на 16 май, точно в 10:30 ч. сутринта, пише „Стандарт“.

„Аз съм голям фен на астрологията. Затова напълно се доверявам на любимата си астроложка Габриела Атанасова, която ме съветва за всички важни неща, които се случват в живота ми. Затова и завръщането на бранда ми се забави“, написа наскоро Светлана в профила си в социалните мрежи, с което потвърждава още веднъж горните редове.