Коя е зодията, която винаги ще поиска помощ?

Сред представителите на зодиакалните знаци има много горди индивиди, които независимо от ситуацията, никога не признават поражение. Има и такива, обаче, които, ако имат нужда от помощ, ще я поискат без свян и притеснение.

Такъв зодиакален знак е лъвът.

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието през добрите времена и когато нещата не са толкова добри. Може би си мислите, че един Лъв никога не би искал приятелите му да го виждат като нещо по-малко от перфектен. Но истината е, че Лъвовете не се притесняват някой да ги види с размазан грим от сълзи (ако говорим за жена) или страдащи.

Лъвът никога не се притеснява да поиска помощ. Ако вашият приятел Лъв се чувства притеснен и не може да се свърже с никой от близките си, той е готов да помоли напълно случаен човек за помощ. Но не се притеснявайте, щом сте на разположение, Лъвът ще говори и с вас.

Никой не обича да се чувства наранен, но Лъвовете добре се справят с болката и с нейното излекуване. Често обаче може да ги видите и да драматизират.

Важно е да сте истински с приятеля си Лъв за това какво представлява действителна спешна ситуация и какъв е само моментният дискомфорт на натъртеното его.