Коя е идеалната професия според зодията ви

Характеристиките на всеки зодиакален знак насочва към правилния професионален сектор. Ето защо, според астролозите, за всяка зодия има по-подходяща професия от всички останали.

Вижте каква е всяка зодия, докато е на работното си място и как работи през деня:

Овните обичат конкуренцията, защото са жизнени, импулсивни, ентусиазирани и инициативни. Дайте им възможност да се съревновават и да утвърждават собствен проект и ще ги видите в пълния им блясък на водачи и лидери. Имат жизнено важна нужда от подчинени, които да докарват нещата до край. Вместо тях. Овните са предприемачи, военни, огнеборци, политици – все първи, в авангарда.

Телецът обича спокойствието и не си дава много зор, но ще се скъса от работа в името на стабилността, придобивките, финансовата подплатеност, ваканциите и удобствата. Той е чудесен екипен играч, на когото може да се разчита. Естет по душа, Телецът обича да работи с красиви вещи – да ги продава и сътворява – цветя, бижута, храна, луксозни стоки, произведения на изкуството, особено приложното. Нерядко представителите на този знак имат красиви гласове и се ориентират към музиката и публичната реч. Съвсем не са за изхвърляне и като финансисти, банкери и счетоводители. Имат усет за финикийските потоци, какво да се прави.

Близнаците процъфтяват в интелектуално стимулираща среда с изобилие от срещи, разговори, запознанства и думи, думи, думи. Те са перфектните търговски пътници, търговци, екскурзоводи, стюардеси, тур оператори. Работата им трябва да бъде разнообразна и бълбукаща, изискваща от тях жонглиране с няколко задачи наведнъж. Безценни са като специалисти в IT сектора, телефонни оператори, брокери, преподаватели.

Раците имат нужда от работа, в която да практикуват без задръжки своето идеално развито майчино чувство. Но не се заблуждавайте, че стават само за детегледачки и детски учителки. От Раците излизат именно онези трогателни мениджъри на екипи, с които всеки може да сподели сърдечните си вълнения и семейни драми. Те са всеотдайни закрилници на голямото фирмено семейство и се грижат със сърце за подчинените си. Раците освен това са завидно добри кулинари, градинари, социални работници, учители, адвокати, специалисти човешки ресурси.

Лъвовете работят най-добре, когато са в светлината на прожекторите, независимо за коя професионална област става дума. Каквато и позиция да заемат, те ще се чувстват най-пълноценни и оценени, ако са лицето на дейността или компанията. Те са лидери по дух, които печелят каузи и хора за каузи с харизма и вдъхновение. Лъвовете са актьорите на зодиака – дайте им сцена и им гледайте… блясъка и славата. Изявяват се като CEO, политици, тур оператори, вътрешни дизайнери, ландшафтни архитекти, модни дизайнери.

Девите са всеизвестни със своя перфекционизъм и се справят блестящо в професии, изискващи внимание към детайла. Те мислят абстрактно и го правят безгрешно, изключително прилежни и подредени са. Е, някои Деви ще възроптаят, но бъдете искрени към себе си – във всяка Дева живее по една чистница (в най-широкия смисъл на думата), независимо от останалите астрологически фактори в картата. Девите процъфтяват в сферата на услугите – няма по-добри маникюристи, педикюристи и сервитьори от тях. Те са изследователи, статистици, писачи, преводачи, редактори, техници, детективи, критици, лекари…

Везните винаги изглеждат добре и пръскат щедро чар. Те са дипломатични и съобразителни – и съответно стават идеални дипломати, политици, посланици. Определено бихте искали да се свържете с представител на знака Везни, когато звъните в отдел „Обслужване клиенти“. Обожават да работят с хора и да ги карат да се чувстват добре. Немалко Везни се увличат по изкуството, забавната индустрия, телевизията. Те стават също и певци, танцьори, водещи на предавания.

Скорпионите са „хирургическият нож“ на зодиака. Нуждаете се от сложна мозъчна операция? Най-вероятно Скорпион ще ви я извърши. И то без да му мигне окото. Нито пък ще му трепне ръката. Скорпионите обичат да разнищват загадки – агент Скъли от „Досиетата Х“ адски прилича на Скорпион. Нея едва ли ще я срещнете в реалния живот, но следователят във вашето районно много вероятно е представител на този знак. Скорпиони ще намерите и сред погребалните агенти, учените, съдебните лекари, психиатрите и психотерапевтите.

Стрелците са философите на зодиака, гледат на живота отгоре – тоест виждат голямата картина. Виждат голямата картина и на бизнеса, затова като ръководители взимат лесно и бързо решения, като вдъхват увереност, самочувствие и оптимизъм на подчинените си. С радост се захващат с екологични каузи и неправителствени организации в служба на хората и животните. Те пътуват и успяват да си изкарват хляба с това – репортери на „Нeшънъл Джиографик“, фотографи, проповедници, обучители, треньори, екскурзоводи, и всякакви други по-малко или повече екзотични професии.

Козирозите са упорити и неотклонни в преследването на целите си. Ще ги намерите по върховете на фирмената йерархия. Обичат властта и искат да я притежават. Не за друго, ами защото са убедени, че те правят най-добре нещата, а другите могат само да следват прецизно очертания план за действие. Козирогът винаги държи контрола и понякога се решава да делегира дейности, права и отговорности. Затова той е мениджър, администратор, банкер, инвеститор, строител, архитект.

Водолеите обожават да изследват авангардни идеи, които задълго възпламеняват и ангажират любопитните им умове. В повечето случаи имат неконвенционални професии и работят за себе си, на свободна практика. Трудно можеш да ги вкараш в рутината на работен режим от 9 до 5. Бунтуват се срещу корпоративния климат и държат на скъпоценната си свобода. Водолеите пасват навсякъде. Те са учени, изобретатели, биофермери, авиатори, дизайнери, музиканти и какво ли още не, но винаги вкарват солидна инжекция свеж и нестандартен въздух.

Рибите са артистични, нежни и чувствени. Музиката е тяхното изкуство. Танцът и фотографията също позволяват на фините им души да намерят място насред грубата земна реалност. Понеже са изключително интуитивни, от тях стават добри психолози, терапевти и детегледачки. Състрадателната им природа ги отвежда и в света на лекарите, медицинските сестри, рехабилитаторите, ветеринарите. Гледачката ти на таро сигурно също е зодия Риби.

Ако не се откриваш сред никой от знаците, не се отричай с лека ръка от зодията си. Тя със сигурност получава реализация в някоя друга житейска сфера, различна от професията ти. Професията със сигурност ще е отразена в рождената ти карта – последната е много повече от слънчевия ти знак, знаеш, пише сайтът Edna.bg.

Previous post Как се превзема недостъпна жена
Next post Оргия потресе плажуващи и полиция в Дамския залив