Коя е най-голямата: Преслава отвя Андреа, а тя призна…

Преслава отвя Андреа с лайф в инстаграм и за пореден път показа коя е най-голямата. Двете чалга звезди по едно и също контактуваха с феновете си на живо вчера вечерта, но брюнетката събра двойно повече интерес към своето включване в Инстаграм. Докато близо 750 души гледаха блондито, Преси се радваше на вниманието на над 1100 зрители. Някои от фенове на Андреа дори й предложиха да включи Преслава в лайфа.

Въпреки че бе без звук и целеше само да избере победител в една от многото игри, които рекламира Преслава, нейното представяне бе в пъти по-оборотно от това на колежката й. Андреа реши да говори с фенове в ресторант, като щедро показваше новите си силиконови гърди, но почитателите се интересуваха повече дали все пак смята да направи нова песен и да съживи кариерата си.

Много от тях пък критикуваха, че използва филтри и така не се вижда добре, но бившата на Кобрата бе категорична, че е в крак с новостите и използва филтри при всеки удобен случай, пише Hotnews.bg. Тя обясни още, че в момента няма мъж до себе си, но въпреки това и въпреки предизвикателното си облекло, не можа да направи конкуренция на Преслава.

Previous post Иде годината на Златорогия Бик според славянския календар
Next post Кирил Петков и Джулиана Гани са най-търсени в Google през 2021 г.