Крадци посегнаха на джипа на Натали Трифонова

Дръзки автокрадци са опитали да откраднат неуспешно луксозния джип БМВ Х5 на синоптичката от бТВ Натали Трифонова. Кримиинцидентът се е състоял в края на февруари, когато неизвестни и до днес апаши са проникнали в подземния гараж на жилищна кооперация, в която живее най-популярната и одумвана синоптичка, пише в. „Уикенд“.

Автокрадците са съумели да отключат тузарското возило за 150 000 лева, но са се провалили при опита да разбият софтуерната защита на джипа, за да го подкарат и избягат с него. Според запознати автоапашите са използвали модерна джаджа, която обаче не е сработила. Крадците са си тръгнали с празни ръце, без да посегнат на нито един от останалите автомобили в подземния гараж.

Съседи на Натали Трифонова споделят, че синоптичката е била много притеснена след неуспешния опит да й откраднат джипа. Още на следващия ден тя откарала возилото за преглед в оторизиран сервиз на БМВ в столичния квартал “Дружба”.

Тя подозирала, че бандитите са поставили тракер – проследяващо устройство, чрез което да следят движението на набелязания от тях джип. Такова обаче не е било намерено при огледа. След неуспешния опит да й бъде похитено возилото Натали Трифонова и съседите й спешно са поставали охранителни камери в подземния гараж и са подменили вратата на гаража с по-сигурна и здрава подвижна решетка.

Синоптичката се сдоби само преди няколко месеца с луксозен джип БМВ Х5 от тунинговата версия “М пакет”. Заводската цена на поръчковия джип надхвърля 150 000 лева. Последното известно гадже на красавицата е милионерският син ДоанХасан, с когото ту се събират, ту се разделят, но май сега отново са заедно.

Previous post Луиза Григорова: Педиатърката на Бран отказа да го прегледа заради COVID
Next post Гигантски гущер потроши магазин в Тайланд