Край на купоните за Анита, Рачков и бившата му я изиграха

Младата приятелка на комика и актьор Димитър Рачков ще трябва да влезе в ролята на майка на сина му. Анита Димитрова купонясва като за последно през уикенда на морето и събира сили за новата задача във връзката си, пише „Хотнюз“.

След седмица плеймейтката вече ще бъде детегледачка заедно с любимия си Рачков, защото майката на сина на комика заминава за Филипините със сегашния си мъж продуцента Евтим Милошев.

„Договорихме децата! Така възкликва Милошев, докато вечеря в софийски ресторант с Христина Апостолова, Димитър Рачков и приятелката му Анита. С тях са и децата им – малкият Димитър Рачков, син на Христина и актьора, и Петър Милошев. Минути преди това момчетата са натъжени и малко потиснати, след като са разбрали, че Евтим и Христина ще заминат, но без тях, за цялото лято във Филипините. Там ще снимат 6-ия сезон на риалити предаването “Сървайвър”.

И докато родителите размишляват кой ще гледа децата, Рачков предлага той да се грижи за тях. – Но дали ще се справя? – пита той. – Разбира се, те вече са големи, сами се гледат. Проблемът ще е, когато трябва да ни ги върнеш. Така ще си се привързал към тях, че няма да искаш да се разделяте – отговаря Милошев, цитиран от „24 часа“.

Момчетата вече са наострили уши, а Рачков, поглеждайки ги, им казва въодушевен: “Страхотно лято ще си направим!” Дни по-късно той вече е нахвърлял идеи за лятната ваканция – ще пътуват заедно, ще ходят на море, вероятно и някъде в чужбина. Заради възрастта на момчетата обаче, късно нощни партита, каквито обича Анита, няма да се възможни. Гледането на Димитър и Петър ще се превърне в изпитание на връзката на Анита и водещия, но близките им са сигурни, че младата дама, която е с близо 20 години по-млада от любимия си, ще се справи с отговорността.

Previous post Мария показа новия си и ферарито му
Next post Нана Гладуиш разказа как е изкарала коронавируса