Край на приказката: Михаела Маринова би шута на футболиста Дюлгеров

За раздялата на Маринова с футболиста Дюлгеров говорят значителни факти. Двойката не е изкарала заедно празниците, а също така певицата не е присъствала и на рождения ден на любимия си, който е бил неотдавна, твърдят осведомени. На всичкото отгоре, сега за предстоящото happy birthday на гласовитата изпълнителка, тя е заминала за Полша с добър приятел. Мишето ще навърши 24 години на 7 май, но по всичко личи, че на празника си няма да е с момчето си.

За причини около раздялата им нищо не се коментира. Предполага се, че двамата може да са си омръзнали, тъй като са заедно от няколко години и предполага се, че връзката им може вече да е изчерпана. От друга страна популярността на Михаела може да е поставила пред нея нов избор или обожател, с който да е решила да смени старото гадже, коментират в средите.

Преди две години се заговори, че Михаела и Александър са се сгодили по време на воаяжа им в Париж. Докато двамата се любували на Айфеловата кула и си правели селфита, той паднал на колене и й поискал ръката. Изпълнителката не отклонила предложението му, но ясно му обяснила, че в близките 5-6 години няма намерение да се омъжва. Амбицията искала да надгражда кариерата си и към момента бракът и бебетата не й влизали в творческите планове. Ето защо и решили да не обявяват официално новината. А в този ред на мисли, нищо чудно и това да е причината да не продължават да са заедно?

Романът на Маринова и Дюлгеров датира от преди повече от 3 години. Преди да се запознаят, певицата имаше отношения с колега от „Х Фактор“. Техни близки твърдят, че по-влюбеният от двамата е Александър, докато Мишето била съсредоточена основно върху кариерата си, пише Hotnews.bg.