Кралицата на домашния дюнер влезе в MasterChef

Кралицата на домашния дюнер влезе с гръм и трясък в новия сезон на MasterChef след оспорвана битка. Преди да спечели място в шоуто, бесарабската българка Лидия Петкова се прочу в социалните мрежи със своя версия на пикантния арабски сандвич.

Рецептата й е гледана почти един милион пъти в Tik-Tok.

„Тя е най-харесвана в цяла България!“, похвали се родената в Молдова преводачка, която от 20 години живее у нас.

По време на тежкия кастинг за седмия MasterChef Лидия демонстрира майсторство в руската кухня и спечели Андре Токев, Силвена Роу и Петър Михалчев със сочни пелмени с телешко и свинско върху сметанов сос с куркума. Въпреки че е сред по-възрастните участнички в новия сезон на шоуто, бесарабската българка се закани, че няма да се даде на младите си съперници.

Седмият сезон на кулинарното шоу ще изправи всички одобрени участници пред предизвикателства, които ще ни отведат на пътешествие към далечни и екзотични дестинации, до които не можехме да се докоснем през последната година. Всяка вторник и сряда вечер хоби-готвачите ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което различните национални кухни изразяват себе си. „Гид“ в първокласното пътешествие из разнообразни култури, традиции и региони ще бъдат ястия от Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и много други държави.

Previous post Джорджина на Роналдо лъсна само по чанта
Next post Филип Буков тренира като автомобилен състезател