Красавица, спала с 500 партньори, иска с още толкова

Модел на име Казуми от Калифорния, САЩ, може да се похвали с много необичайно постижение. Момичето признава, че до 24-годишна възраст е спала с 500 партньори, съобщава БЛИЦ.

Тя обаче няма да спре дотук и вече е направила планове за следващите шест години.

До 30-годишна възраст тя ще счупи грандиозно собствения си рекорд и ще намери още 500 късметлии, с които ще се отдаде на удоволствия. Според Казуми сексът е нейният начин на живот. Тя участва в суингър партита и сега е в полиаморна връзка.

В същото време Казуми не само се среща с избраниците, но и пази списък с победите си, пише Daily Star. За тези, които са показали най-добрата си страна, тя дори е измислила специални обозначения. Те обаче трябвало да се отърват от триумфалните нотки, когато ги намерил гаджето на Казуми, който явно не се радвал на постиженията ѝ.

„Честно казано, загубих броя им след 98 или нещо такова. Слагах ги всички в таен кодиран списък. Слагам звезди, ако партньорите ми са наистина добри, или сърца, ако имам чувства към тях,“ разказва Казуми.

Влюбчивата красавица обяви, че смята да вдигне грандиозно секс парти на 30-ия си рожден ден. И отбелязва, че редовно прави тестове и използва защитни средства.

Previous post Мара Отварачката „изяде“ новия си мъж, от любов
Next post Огромно щастие застига тези зодии до дни