Красивата Елена от Кричим е новата Мис Вселена България

Красивата Елена Данова от Кричим е победителка в поредния конкурс, в който участва, и носителка на нова престижна титла. Тя е победителка в конкурса Miss Universe Bulgaria 2021, провел се при онлайн кастинг, измежду 48 одобрени кандидатури на момичета от цялата страна, съобщава община Кричим.

За големия успех я поздрави в социалните мрежи и кметът Атанас Калчев. „Притежателката на таланта, грацията, красотата, смирението и увереността! Пожелавам ѝ здраве, късмет и много успехи през годините напред!“, написа градоначалникът.

Елена е на 21 години. Студентка е в Софийски университет със специалност “Връзки с обществеността”. Владее английски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство.

С новия си успех Елена си завоюва правото да представи България на най-престижния международен конкурс за красота – “Мис Вселена 2021”, чийто финал ще се проведе на 12-ти декември в Израел.

Припомняме, че през месец май тази година Елена спечели и титлата „Царица на розата Карлово 2021“. Тогава на младата дама беше връчен един от символите на града – златната роза. Тя завоюва короната в града на Левски в надпревара с още 8 красиви и талантливи девойки. За първа подгласничка бе избрана Мария Чолакова от Хисаря, за втора – Марияна Копчева от Карлово.

Previous post Неджля от „Листопад“ на зърнена диета, ето с коя храна стопи 20 кг
Next post Какво става с Ивана: Никога не е изглеждала така