Красива водеща от bTV отвори дом за стари хора

Красивата водеща на Би Ти Ви Поли Гергушева е в майчинство в момента, но това не ѝ пречи да освен с памперси и пюрета да се занимава и с бизнес. Репортерката се предизвиква с ново начинание и отвори дом за стари хора в Петрич заедно с мъжа си.

Социалната дейност, с която се захваща Поли, е нова както за нея, така и за половинката ѝ Борис Мечкуев.

Преди седмици близки и приятели на младото семейство честитиха отварянето на дома за грижи за възрастни, след като отварянето му се забавя повече от година заради пандемията от коронавирус.

В дома ще бъдат настанени 42-ма души, които ще могат да се възползват от 10 вида услуги, сред които е и най-важното за тях медицинско обслужване, както и денонощна аудио-визуална връзка с близките, пише bgdnes.bg.

Домът се намира в сградата на многопрофилната болница в центъра и е в непосредствена близост до градския парк. Според описанието той се намира в близост до планина Беласица и предоставя невероятна панорама и осигурява наличието на чист и свеж планински въздух. Клиентите на дома ще могат да се радват на модерно изградени и технологично оборудвани стаи, ежедневни медицински грижи. Едновременно с това ще могат да се насладят на различни организирани културни и развлекателни мероприятия, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране.

Поли и мъжът ѝ се запознават преди години благодарение на предаването „Преди обед“, където Мечкуев е поканен да разкаже за пътешествието си в Южна Америка. Но докато паркирал автомобила си пред телевизията, вижда за първи път Гергушева. Тя е на работа и с интерес изслушва разказа му за екскурзията, а после поразпитва за него. Следва първа среща, любовта между двамата пламва с пълна сила. Така месеци след като замести Петя Дикова заради бременност, Поли трябваше да излезе в майчинство и беше заместена от синоптичката Натали Трифонова.

Previous post Бившият на Сани Жекова забременил моделка… след смъртта си
Next post Таен обожател подари заря за ЧРД на Глория