Красива водеща слиза от екрана заради майчинството

Рокада с едно от известните имена на bTV предстои съвсем скоро. Става дума за водещата Алекс Кръстева от „Тази събота и неделя“, която ще излезе в отпуск по майчинство. Ако продуцентите не намерят своевременно млада и достатъчно впечатляваща дама, която успешно да партнира на Жени Марчева и Диана Любенова, поне на първо време ще се наложи двете да си делят екранното време пред камерите. Алекс Кръстева е сред най-изявените отличници на медията, готови винаги да се включат на първа линия, но вече няма как да не слезе от екран, пише „Галерия“.

Водещата каза „Да“ на бизнесмена Владислав Стоянов през август 2020 на брега на морето в Царево. Стоянов е втори съпруг на красавицата, родена в Стара Загора. Първият е фотографът Калин Щерев, с когото се залюбват в bTV. Женят се през 2012 година, но постепенно се отчуждават заради крайната отдаденост и на двамата към занаята. Няколко години по-късно бракът им се разпада.

Алекс нашумя покрай факта, че двете с Нети имат общ баща – актьорът Петьо Кръстев. Той е имал кратка връзка с майката на Нети, която я дава за осиновяване, а после се жени за майката на Алекс. Развеждат се, когато тя е на 7, но малката винаги е поддържала връзка с баща си.