Краси Аврамов не разпознал Шер, когато се запознали

Краси Аврамов не е успял да познае поп иконата Шер, когато се запознал с нея преди няколко години. Това стана ясно в вчерашния епизод на кулинарното предаване „Черешката на тортата“, в което тази седмица участва певецът, които ще премери сили в кухнята заедно с музиканта от група „Хиподил“ Венци Мицов, актрисата от сериала „Столичани в повече“ Ева Тепавичарова, моделът Велина Узунова и пиарът Гери Дончева.

Снощи домакиня бе красивата Велина, която от няколко години живее в Москва. Повлияна от престоя си там, тя реши да приготви на известните си гости руски ястия, заслужили ѝ похвали от всички, освен от Гери Дончева, която постоянно намира кусури на поднесена ѝ храна, както отбелязват зрителите на шоуто в официалната му Фейсбук страница. Предвид професията на Узунова, на вечерята групата коментира и темата за модния бизнес и това как работата в тази сфера е до време. Някои от тях обаче изразиха мнение, че има жени, които са красиви на всяка възраст, давайки пример със София Лорен, Моника Белучи, Тина Търнър и Шер.

В мига, в който името на изпълнителката на „Strong Enough“ бе споменато, Вели побърза да изтъкне пред всички, че Краси всъщност я е виждал на живо през дългогодишния си престой в Лос Анджелис, след което го помоли да разкаже цялата история на масата. Така той обясни, че един ден е получил обаждане по телефона негов приятел, който го е накарал да отиде колкото се може по-бързо до неговия магазин за мебели, носейки със себе си копие от последния си музикален албум.

„Попитах го защо, а той ми отговори да не задавам много въпроси а да тръгвам. Така и направих, макар да бях на плаж, което означава, че отидох там целия в пясък“, каза Човека глас.

Не след дълго той пристигнал в магазина, където заварил своя близък да говори с привидно възрастна жена, покрила главата си с кърпа, наподобяваща забрадка, която искала да купи един от изложените там дивани.

„В един момент дори си помислих, че пред мен може би стои имитатор на Шер и се запитах защо моят познат ме кара да му подарявам албума си. Все пак изпълних молбата, въпреки че не знаех на кого точно го давам“, признава изпълнителят.

В крайна сметка обаче се оказало, че пред него действително стояла легендата на музикалната сцена, която не сметнала за нужно да се представи, защото навярно си е помислила, че Аврамов веднага е разбрал коя е. Но само след минута тя си тръгнала, обяснявайки, че преди да вземе дивана, трябва да измери празното пространство в една от стаите на новия апартамент, който наскоро била купила като подарък за дъщеря си Частити, преди тя да се подложи на хирургически интервенции и терапия с хормони, за да стане мъж, превръщайки се в Чаз Боно.

„Е, какво ще кажеш? Запознах те с Шер!“, обърнал се към Краси неговият приятел.

Българинът обаче до последно не можел да повярва, че се е срещнал с носителката на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“, защото тя не изглеждала така, както бил свикнал да я вижда на екрана. През своето 12-годиншно пребиваване в Града на ангелите той се е сблъсквал с редица знаменитости, като Том Ханкс, Мила Йовович, Майкъл Вартан, Джесика Симпсън, Чарлийз Терон, Джоди Фостър, Памела Андерсен и др. С някои от тях се е запознал на светски събития, докато с други – на снимачната площадка. Така например той среща Дженифър Гарнър по време на снимките на един от епизодите на хитовия сериал „Наричана още“, където получава роля на български полицай, помагащ на двамата агенти на ЦРУ, в които се превъплъщават бившата съпруга на Бен Афлек и племенника на Силви Вартан.

Previous post Украйна обяви Филип Киркоров за заплаха за националната сигурност
Next post Николета Маданска никога не е била по-щастлива