Кремена от „Игри на волята“ махна силикона в устните си

Кремена от „Игри на волята“ стана известна с това, че е истински боец, но славата води със себе си критиците. Риалити героинята се сблъска с много хейт, който беше провокиран от огромните ѝ устни.

В интервю Кремена обаче призна, че е направила грешка с корекцията за увеличаването им. На 22-23 години Кремена искала да има големи устни и решила да ги увеличи. Тогава тя инжектирала в устните си силиконово олио, но с годините са се получили изкривявания и странични ефекти, които се отстранят по хирургичен път.

Планирала е да се подложи на такава интервенция преди предаването, но не е разполагала с достатъчно време, за да се възстанови след процедурата. Е, сега Креми намери време и се подложи на въпросната интервенция, ако съдим от стори, което качи в Instagram.

На краткото клипче участничката в „Игри на волята“ се е доверила на родни професионалисти, които вадят част от съдържанието в устните ѝ. Първоначално не си личи да има някаква сериозна разлика, но вероятно с времето устните ще започнат да възвръщат по-нормални размери. Креми няма да намали изцяло обема, но определено устните ѝ ще бъдат доста по-незабележими, пише vbox7.

Previous post Андреа счупи коледната елха в дискотека
Next post Мариана Попова се отказва от пеенето