Криза са синоптички! Стефани Обадяру се сбогува с телевизията

Новата синоптичка на Нова тв Стефани Обадяру най-сетне призна, че е бременна. Тя направи уникална изповед пред приятелите си в социалните мрежи, като хвърли голяма бомба за личния и професионалния си живот.

Напористата Стефани се сбогува с телевизията с емоционален статус в Инстаграм, в който обяви, че съвсем скоро ще стане майка и ще се отдаде на това да бъде родител.

„Искам да ви съобщя две важни новини свързани с личния ми и професионален живот. Първо искам да благодаря на Нова телевизия за предоставената възможност, да бъда част от един екип изпълнен със страхотни хора, но от утре няма да можете да ме гледате вече на екран.

Разбира се както всяко едно нещо и работата трябва да направи път на едно ПРЕКРАСНО НАЧАЛО в живота ми. Скоро на бял свят ще се появи едно малко човече, с което вече нямаме търпение да се запознаем.

Щастлива и повече от развълнувана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за краткото ми отсъствие, но както всеки млад човек съм пълна с идеи и мотивирана да работя, за това се надявам да очаквате с нетърпение новите проекти, които ще споделям с вас в бъдеще“, пише Стефани в мрежата.

Не е ясно кой ще я замести на екран и дали няма да се завърнат познатите ни Гери Малкоданска и Никол Станкулова, които също станаха родители наскоро. Засега сменитее ще си поделят Лора Георгиева и Николай Басилковски, пише show.blitz.bg.

Previous post Голямата любов на Мариана Векилска с ново семейство в Германия
Next post Хавиер Бардем изригна срещу руското нахлуване в Украйна