Крисия вдигнала висока температура на първия концерт на „Капките“

С висока температура и неразположена е излязла на сцената Крисия Тодорова по време на първото си изпълнение в шоуто „Като две капки вода“. Това разкри за „Блиц“ нейният PR Наско Лазаров.

Дни преди това най-младата участничка в историята на култовото предаване е била специален гост на седмия рожден ден на нейна приятелка. Двете изпълнили в дует песента „Детска планета“ и никой не е предполагал неприятностите, пред които ще се изправи малко по-късно талантливата певица от Разград.

По-паметливите обаче, си спомнят, че подобна драма невръстната тогава представителка на България преживя и в навечерието и на детския конкурс на „Евровизия“ в Малта. Ето какво самата тя разказва за това пред репортер на изданието:

„Бях много болна, на антибиотици. Това много ме притесняваше. Исках да дам всичко от себе си, но се чувствах много зле. В осем сутринта, когато трябваше да тръгна за летището, температурата ми бе 39 градуса. Извикахме лекар и се наложи той да тръгне с нас за Малта. Другите участници даваха интервюта, а аз не можех да говоря, не можех и да репетирам. Мълчах, за да съхраня гласа си. Накрая взех лекарства и излязох. Пях с огромно желание.“

Крисия пя с огромно желание и в първото си участие в „ Като две капки вода““ но мнозина от нейните почитатели определиха за необмислена и рискована идеята ѝ да се превъплъти в образа на една от емблемите на соул и ар енд би музиката – Тони Бракстън, като изпее най-известната ѝ песен – “Unbreak My Heart”. Самата Крисия преди представянето си обясни, че умишлено е избрала изпълнителка с тембър доста далечен от нейния. Искала е да се сблъска със наистина сериозно предизвикателство.

Тя прие спокойно критиките, които са последвали след първата вечер на дебютното ѝ представяне в най-гледаното родно шоу. Още повече, че ѝ предстои да влезе в образа на любимата си певица Бритни Спиърс:

„Всичко сега започва. Ще ги разбия“, кани се талантливата тинейджърка, като не крие амбициите си да бъде сред най-добрите, а защо и да не спечели шоуто.

Само преди няколко месеца, предрешена като „Гъбарко“ Крисия стана любимка на зрителите на предаването „Маскираният певец“ и наред с другите си песни изпълни именно “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън. Явно тази песен много ѝ харесва. Тогава младата надежда на родната поп музика, откритие на Слави Трифонов и екипа му, разкри интересни факти от своят живот като ученичка в музикалното училище, говори за подлите подводни камъни на популярността и бъдещето на своята кариера.

Previous post Гаджето на Башар Рахал призна за операциите
Next post Теди Кацарова показа супер тяло в Парагвай