Криско закъса с ухото, два дни му е заглъхнало

Рапърът Криско закъса с ухото, ожали се самият той в социалните мрежи. Габровецът описа одисеята от посещението при доктора като глава от роман.

„Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и реших да си запиша час за преглед. И така записах си час за 9 ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един преглед струва 115 лв. – и пак повтарям, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага. И при положение че всеки пациент е със запазен час, очаквам да вляза при доктора в часа, в който съм запазил… и с малко забавяне спрямо човека преди мен“, започва разказът на музиканта.

Той е влязъл в клиниката още в 8:55 ч. сутринта и веднага се отправил към рецепцията, където провел следния диалог:

„- Предупредиха ли ви за антигенен тест?

– Не, но имам ваксина и зелен сертификат.

– Без антигенен тест не може!

– Добре, а за какво ми е този сертификат?

– Ами, не знам за какво ви е!

– Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест?

– Да, 25 лв. и изчакайте.“

Седнал да чака и минали цели 20 минути докато го извикат за теста. „Влизам в стаичка и докато едно момче ми прави теста, го питам:

– Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат?

– Те тия сертификати са за…

– Мола? – прекъсвам го аз.

– Хехе, да, за там са.

Тестът е направен за 1 минута, изчакайте“, продължава Кристиан Талев, както се води по лична карта ВИП пациентът.

Минават вече 50 минути, откакто е в клиниката, и нервите му вече не издържат: „Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че после ще чакам още 20 минути за влизане при самия доктор. Виждате, че натяквам „частна“ и „фиксиран час“, защото очакванията ми, както и на другите клиенти, са – „Ще си запазя точен час, за да си наглася програмата за деня.“

Решавам да попитам на рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е: „Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там.“ „Бихте ли ми върнали парите, след като 50 минути след насрочения час за доктор още не знам кога ще вляза в частната ви клиника с фиксиран час?“

„Разбира се, ето ги“, разказва още Криско. Рапърът уточнява, че това не е оплакване или жалване какви тъпанари са в клиниката.

„Може и да не съм прав, но си мисля, че ако бях получил това, което ми предлага клиника, нямаше да напиша този пост“, завършва изпълнителят на „Кавала кючек“.

Previous post Горчиво! Честитят сватба на Рачков и Анита
Next post Каква е жената в секса според фигурата