Криско и Галена гушнаха $3000 от „Кавала кючек“

Една седмица подготовка, двама изпълнители и над 3 милиона завъртания в платформата за видеосподеляне YouTube. Така изглежда в цифри творбата „Кавала кючек“, с която Криско и Галена предизвикаха фурор.

Така за две седмици време изпълнителите са припечелили над 3000 долара само от въртенето на песента онлайн. Причината – по груби сметки минималната сума, която един роден артист получава за 1000 гледания, е около 1 долар, научил „Монитор” от сигурни източници в музикалния бранш.

Междувременно феновете не спират да ръсят суперлативи за парчето. „Тая песен е най- хубавото нещо, което ми се случи през 2020 г“, Харесва ми самоиронията на Галена да се върне толкова години назад, когато беше просто „Галя Чупката“ и друсаше гюбеци на сцената като подгряваща звездичка заедно с Амет и Хабиби. Хубаво е да не забравяш откъде си тръгнал. Какъв голям възход претърпя оттогава да изпипва визиите и проектите си на световно ниво.“ и „Криско доказа, че може 2, може и 200! И да се мъчат, не могат да го стигнат. Получава му се във всеки стил.“, гласят част от коментарите под видеото.

Почитателите на лекия жанр побързаха да направят и интересни сравнения. Те оприличиха хитмейкъра от Габрово с „изгубен син на Магапаса“, незаконното дете на Филип Киркоров и Джони и с „по-бяла версия на Майкъл Джексън“.

Въпреки положителните коментари, не липсват и скептици, които се съмняват целият проект да е сглобен само за една седмица. Припомняме, че Криско трябваше да направи кючек от А до Я – текст, музика и клип, след като се хвана на бас с тв водещия Николаос Цитиридис.

Това не е първият съвместен хит, с който Криско и Галена могат да се похвалят. Една от най-въртените песни по радиата това лято беше дуетът им „Красиви лъжи“. През 2016 г. габровецът застана зад гърба на поп-фолк дивата и за нейно самостоятелно парче ала рап – „Мама ураган“.

Previous post Глория отново гладува при д-р Емилова
Next post Борис Дали ще лекува Covid болните в Бобов дол