Криско се провали като продуцент, една по една певачките напускат

Суперуспешният като изпълнител Криско се провали като продуцент, след като певиците му го зарязаха. Първата, която напусна Кристиан Талев, както е истинското име на певеца, бе Тита, а от месец извън фирмата му е и Ина Гаярдо.

Раздялата им с Тита стана факт още преди 2 години след жесток скандал между двамата, разкриват свидетели на случката. Известно време дори гласовитата хубавица не пускаше никакви нови песни, по всяка вероятност до изтичане на договорните отношения, които е имала с Криско. Веднага след това тя се преориентира към фолкжанра, където вече може да се похвали с дуети с Джена и Фики. Към момента Тита и Криско не поддържат никаква комуникация и не си говорят, твърдят техни близки.

Не съвсем по приятелски си е тръгнала и Ина, за което говори фактът, че чаровната брюнетка дори си е сменила името и по-точно последната буква от фамилията. Тя вече е Гаярди и сама се продуцира. Новото начало за нея бе поставено с парчето „Предател“, което е едновременно на български и гръцки. Това не изненадва феновете ѝ, тъй като самата тя е гъркиня (истинските ѝ имена са Христина Григориаду). Атрактивният видеоклип пък е под режисьорския дебют на половинката на Ина и наш известен коафьор Венелин Кондаков, който работи по проекта заедно с Torex. „Да, „Предател“ е ново начало за мен, с което ще се заявя като самостоятелен артист, който сам взима решенията за творчеството си. А може би това е преход и към друг стил музика“, сподели хубавицата пред Signal.bg, без да коментира повече раздялата.