Криско си лепна хранително натравяне на сватбата на колега

Миналата седмица рапърът Боро Първи вдигна шумна сватба, а сред специалните ВИП гости са били колегите му Криско и Тита. Партито, както подобава на един музикант, е било на ниво и всички са се веселили, но финалът е бил кошмарен и никой не иска да си спомня за случилото се.

Криско обаче реши да разкаже за случилото се и сподели какъв кошмар са преживели всички гости на сватбата на колегата му Боро.

„Абсолютно всички имаха стомашно-чревен вирус. И всички върнахме поръчката след това. Беше невероятно! Боро, жив и здрав, приятелю, горчиво!”, вметна Криско по време на тв интервю. Неприятната случка е вече зад гърба на рапъра и останалите сватбари.

Междувременно габровецът се похвали, че е готов с дебютния си албум 16 години след старта на своята кариера. Хитмейкърът обяснява и каква е причината за огромното забавяне.

„Започва моят дебют. Тепърва започва моята кариера. При мен се случи това, че се събраха доста песни с много различни настроения и стилове. Реших да направя албума „Хамелеон”, който излиза на 20 септември”, сподели изпълнителят в „Събуди се”.

„Нямам търпение албумът да излезе. Както 16 години никога не съм правил албуми, сега съм се отпушил за такива. Ще направя втори, който ще бъде на тема „старият Криско”. Това е нещо специално за мен – явление, което хората пожелаха” – заяви музикантът, цитиран от blitz.bg