Кристиан Костов изпадна в депресия, бори се с тежки паник атаки

През дълъг мрачен период преминава Кристиан Костoв. Певецът, който живее и работи в Москва, разкри, че през последния един месец се бори с тежки паник атаки, съобщава „България днес“.

„Жив съм!“, кратко и ясно успокои феновете си след дългото си отсъствие oт социалните мрежи.

„Днес за първи път мога да се похваля с ден без паник атаки и тревожност“, разкрива Крис преди няколко дни. Талантливият изпълнител разказа пред последователите си, които само в инстаграм са 323 хил., че всеки ден от живота му през последните седмици е битка.

„Проблемът е, че не можеш да избягаш от себе си, трябва да говориш за проблемите си и да намериш на първо място мир със себе cи“, споделя за ужаса, през който минава, Костов.

Кристиан, който представи България на „Евровизия” през 2017 г., не за пръв път изпада в депресивно състояние. Младежът пое огромната тежест на славата още в ранна детска възраст и това се отрази на психическото му състояние. Кристиан открито говори за състоянията, през които преминава. „Изпаднах в дупка, чувствах се, сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се кажа от това да правя музика дори в един момент това беше най-лошия период за мен, през 2018 г., мисля”, споделя неотдавна изпълнителят на Beautiful Mess.

21-годишният руснак с български корени споделя, че в момента в Москва отново е пълен локдаун заради нарастващия брой заразени с коронавирус. Той разкрива, че до някаква степен разбира хората, които се страхуват от ваксината, но се надява скоро всичко това да премине, допълва изданието.

Previous post Нов удар за Джулиана Гани, скриха й детето
Next post Зорница Линдарева е неузнаваема, отново е активна в социалните мрежи