Кристиан Костов проговори за психичното си здраве

Не са малко и световните, и българските звезди, които говорят откровено за своето психично здраве. Паник атаките, причинени от нестихващ негативизъм, който идва най-вече от хейтърските коментари и недоброжелателни статии най-често са в основата на проблемите им. Именно темата „психично здраве“ повдигна певецът Кристиан Костов макар и с хумор.

Направи го с видео в Instagram, в което обяснява, че най-простото решение на проблема е да не чете коментарите. В няколко различни видеа Кристиан споделя, че има моменти, в които се чувства добре, но при вида на всички негативни коментари веднага се срива не само настроението му, но и психиката му отнася удар. Именно затова решава да спре четенето на хейт, за да опази психическото си здраве.

По последни данни Кристиан Костов към момента живее в Испания, отбелязва vbox7. След избухването на войната в Украйна Кристиан и семейството му се преместиха първо в България. След престой от няколко месеца в София той се премести в испанския град Аликанте, от където не спира да твори музика.