Кристина Димитрова живее втори живот

„Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се преди години, тръгвайки си от морето сама с колата в най-голямата жега, се случи да заспя. Бях хапнала повечко и по пътя от силното слънце и умората съм се унесла. Карах в двулентов път и в един момент някакъв шум ме стресна, оказа се, че за щастие самият ми волан се е завъртял вдясно и колата е излязла встрани от пътя – на грапавото. Срещу мен идваха страшно много коли и ако воланът се беше извъртял вляво, нямаше да се събудя на гладкия път – щях да се ударя челно и нямаше да ме има сега. Вече съм изключително внимателна и бих препоръчала на всеки, който тръгва на път, и дори леко да му се приспи, по-добре да спре, да си отпочине или да поспи 15 минути и после да продължи“.

Думите са на секссимвола на българската естрада Кристина Димитрова. Красивата изпълнителка само след дни става на 61 години, пише hotarena.net.

Кошмарът, който е преживяла, и до ден днешен ѝ държи влага. „Случва ми се да се будя нощем и това не може да ми се изтрие от паметта, може би с право, за да не го забравя. След тази случка благодарих на Господ, който ме спаси, защото може би щях да застраша и друг живот и щеше да бъде наистина страшно. Добър шофьор съм и никога не съм очаквала, че може да ми се случи такова нещо“, споделя певицата.

Изпълнителката, която има два брака и двама големи синове зад гърба си, има и друг случай, заради който е мислила да прави курбан за здраве.

„Случи се на 2 февруари и исках да правя курбан, тъй като тогава се изтърколих по стълбите в дома си и си счупих китката. Трябваше да отида на юбилейното парти на добрия ми приятел Иван Гарелов. Не почувствах болка, но отидох в „Пирогов“. Там лекарите констатираха, че ръката не е навехната, а счупена. Не ми разрешиха да пея с гипса. Въпреки това го направих“, смее се изпълнителката.

Кристина Димитрова е сред певиците, които впечатляват почитателите си не само с глас, но и с атрактивна визия. Още в началото на 80-те години тя се превърна в секссимвол, а днес продължава да е все така привлекателна. Хиляди мъже са влюбени до полуда в нея, като най-романтичното нещо, което е правил мъж на неин рожден ден, е да ѝ подари цял остров. „Любим човек ме сюрпризира с екскурзия във Франция с акцент на обиколките в Нормандия. Турът включваше и посещение на Мон Сен Мишелн, феодалната крепост край устието на река Куенон, събрала в себе си абатство, манастир, жилищни квартали и катедрала. Подобни изненади не се забравят никога и оставят след себе си само светли чувства“, спомня си Кристина. Иначе и друг път са ѝ правили изненади на сърцето. „Най-лудото е още, когато бях ученичка и едно момче, което много искаше да бъде с мен, ми каза, че ще направи всичко, за да докаже, че много ме обича. Тогава бяхме на купон и аз не му повярвах, затова на шега му казах да скочи от балкона. Не вярвах, че ще го направи, а той наистина скочи от втория етаж и си счупи ръката. Мъжете правят всичко, когато наистина обичат“, смее се изпълнителката на „Детски спомен“.

Според нея връзката е хубаво да е отворена, като тя не изневерява, държи на привличането, разбирателството и общите интереси. Тя вече е решила, че няма да експериментира с нови лица в личния си живот и от години дели постеля с приятеля си Васил, който е с 14 години по-млад от нея. „Никого не съм вързала насила да стои с мен“, категорична е тя. И още в началото на връзката им е заявила, че не иска повече деца. „Оставила съм го сам да решава живота си. Ако поиска дете, да си намери друга жена, аз няма да го спра никога.“

Певицата никога не се е интересувала от финансовото състояние на мъжа до нея и продължава да бъде ухажвана от милионери и млади момчета. „Винаги съм държала до мен човекът да е финансово осигурен, защото това означава, че е умен, работлив и прогресивен, че не е глупак или пройдоха. Така съм възпитавала и синовете си“, твърди звездата.

И тази година, както и миналата, красавицата ще отпразнува рождения си ден с най-любимите хора. Тя не крие, че си е правила корекция на бюста и не е против естетичните процедури, ако жените или мъжете се чувстват добре с това. „Много рядко спортувам, обичам да плувам и ям много, при мен е най-вече ген и не съм си правила нищо друго. Корекцията на моя бюст не е с гел, нито със силикон, а с физиологичен разтвор, което е изключително безвредно, и не съм имала проблеми до този момент. Ходя веднъж месечно на масаж на лице, много обичам и масаж на тялото“, споделяла е певицата.

Обичаната певица е завършила Консерваторията в класа на маестро Стефан Анастасов, на когото признава, че е много благодарна. Името на Кристина се свързва неминуемо с Орлин Горанов, с когото изпяха незабравими песни. По време на пандемията бе единственият момент за Димитрова, когато се спря от творческа дейност.

„Липсваше ми сцената. Изключително дейна съм и социална, всеки ден се срещам с различни хора, много общувам, независимо дали по работа или с лични приятели. Карантината бе за мен истински кошмар. Справих се с изолацията с добро настроение, оптимизъм и много разходки из природата. Живея в полите на Витоша и си намирах маршрути, които не влизат в забранените. Така че оцелях благодарение на природата и на творчеството – по това време се роди и песента ми „Приятелю“, обясни тя.

Ако има нещо, за което съжалява голямата ни певица, то това е, че не е обръщала достатъчно внимание на синовете си. „Това бе голям минус заради професията ми. Децата ми са отгледани от бабите и сега осъзнавам колко много моменти съм пропуснала с тях. Ако трябва да върна машината на времето, бих коригирала този момент. Е, сега пък ще гледам внуци“, смее се Димитрова. Това на шега му казах да скочи от балкона. Не вярвах, че ще го направи, а той наистина скочи от втория етаж и си счупи ръката. Мъжете правят всичко, когато наистина обичат“, смее се изпълнителката на „Детски спомен“.

Previous post Геро е унищожителен: Ние сме COVID-ът на тази Земя
Next post Променена! Вижте Рени след лифтинга