Крис Рок не знаел, че жената на Уил Смит е болна

По-малкият брат на Крис Рок твърди, че комикът не е знаел, че Джейда Смит има алопеция. Това Кени Рок разкри пред Los Angeles Times. Според него 57-годишният комик никога не би се пошегувал заради косата ѝ по време на церемонията по връчването на Оскарите, ако е знаел за болестта ѝ. „Шегата беше смешна. Знам, че ако знаеше, че тя има алопеция, нямаше да се шегува с нея. Но той не знаеше“, каза брат му.

При връчването на наградата за най-добър документален филм Крис Рок сравни съпругата на Уил Смит с Деми Мур във филма „Равностойни оръжия“, в който бившата съпруга на Брус Уилис се появява с бръсната глава. Американският актьор скочи и излезе на сцената, за да удари Крис Рок. Върнал се на мястото си, Уил Смит изригна: „Не казвай името на жена ми…“.

Когато Уил Смит получи наградата за най-добър актьор за „Крал Ричард“ малко след удара, той не се извини директно на Крис в речта си, макар че на следващия ден го направи в изявление: „Шегите за моя сметка са част от работата, но шегата за състоянието на Джейда ми дойде в повече и реагирах емоционално“.

50-годишната Джейда Пинкет Смит и преди е разказвала за състоянието си. Алопецията, която може да бъде остра или хронична, се отнася до умерен или тежък, временен или постоянен косопад, пише БГНЕС.

Previous post Виктор Стоянов: Пишат ми по 200 жени на ден
Next post 100 кила се оженил, но само наполовина