Кричим зове: Да гласуваме за хубавата Елена в престижен конкурс

Победителката в конкурса Miss Universe България 2021 Елена Данова ще представя страната ни на един от най-престижните международни формати за красота Miss Universe. Юбилейното издание под номер 70 ще се проведе в Ейлат, Израел през декември.

„Чувствам се изключително щастлива и горда, че имам възможността да представя нашата страна на този престижен форум. Надявам се да оправдая очакванията на всички“, казва красивото момиче.

Елена е на 21 години. Студентка е в Софийски университет със специалност “Връзки с обществеността”. Владее английски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство.

Всеки може да я подкрепи, като даде своя глас на официалния сайт www.missuniverse.com и мобилното приложение #MissUniverse под името на България! Изтеглянето на мобилното приложение и даването на един глас са напълно безплатни. Гласуването ще продължи до самия финал и ще е решаващо за избора на Топ 20!

За големия успех Елена получи поздравления от кмета на община Кричим Атанас Калчев.

„Притежателката на таланта, грацията, красотата, смирението и увереността! Пожелавам й здраве, късмет и много успехи през годините напред!“, заяви градоначалникът.

Припомняме, че през месец май тази година Елена спечели и титлата „Царица на розата Карлово 2021“.

Previous post Силвена Роу изуми Малдивите с умения и получи уникално признание
Next post Поли Генова представи новия си хит „Na Na“