Куката и Цвети Стоянова отново заедно

Лошото момче на българското кино Мариан Вълев – Куката и бившата гимнастична Цветелина Стоянова отново се носят на крилете на любовта. Популярната двойка доказа максимата, че старата любов ръжда не хваща, подарявайки си почивка на родното Черноморие, където екранният мафиот Росен Гацов, както е познат актьорът от хитовата криминална сага „Под прикритие“, реализира най-новия си проект – филма „Чалга“, пише „Галерия“.

Според запознати двамата са подновили отношенията си официално преди няколко месеца, според други обаче аферата им никога не е приключвала.

Имало е моменти, когато са били разделени за по-дълъг период от време, но не са прекратявали напълно комуникацията помежду си. В миналото доста по-възрастният актьор я спечелил с отношението си и кавалерските си жестове. На морето той успява да съчетава полезното с приятното, въпреки че по-голямата част от времето си прекарва на снимачния терен. В свободното време успява да се наслади на морската атмосфера с любимата си, отскачайки до плажа или близките барчета. Красавицата е напълно наясно с важността на проекта, затова и не желае да отнема цялата му енергия. И макар двамата да пазят пълно мълчание за детайлите, то част от актьорския състав така и не се сдържа…

Голямата изненада за зрителите ще бъде поп певицата Христина Христова – Тита. Това ясно загатна самата тя, пускайки фото от снимките. „Скоро ще ме видите в уникален филм“, написа звездата в Инстаграм.

Кадърът провокира редица въпроси дали случайно главната роля не е поверена на блондинката от Силистра, тъй като по-рано самият режисьор сподели, че историята е за момиче, което мечтае да стане музикална звезда, но между кариерата и мечтите среща човек, който я кара да се колебае – кой път е по-важният.

„Нито защитавам, нито отричам чалгата, а се опитвам да разказвам една история честно и почтено. Без да соча с пръст, с доза хумор. Иска ми се да мога да задавам въпроси, без да давам отговори. Вярвам, че зрителите са достатъчно интелигентни и емоционални и те сами ще намерят отговор на въпросите, които задавам. Като творец нямам право да правя пропаганда. Най-важното нещо е този филм да стигне до хората. Едни ще го харесат, други ще го отрекат, но взаимовръзката между зрителя и автора всъщност е изкуството“, споделя актьорът в едно от последните си интервюта, обяснявайки заглавието на продукцията.

В нея ще влязат още куп звезди от гилдията като ненадминатите Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов – присъствието им е лек намек, че хуморът ще е на високо ниво, а и че лентата ще бъде бързо популяризирана.

Още един елемент провокира любопитство – заснемането с телефон. Подход, който Куката намира за нов и различен, а защо не и успешен. В началото е мислел да прикрие тази подробност, след което е споделил с ясния аргумент, че това е просто технология. Очаква се филмът да излезе на екран през февруари или март 2023 година.

Previous post Юксел Кадриев прикован на легло 4 месеца
Next post Безбожни цени! Зуека е пред фалит, картините му прекалено скъпи