Куката представя „Южен вятър 2“ в Хърватия

Актьорът Мариан Вълев, когото феновете още наричат с псевдонима от „Под прикритие“ – Куката, ще получи възможността да се поклони пред публиката в Хърватия. Това ще се случи след по-малко от седмица, когато новият му филм – „Южен вятър 2“, ще направи световната си премиера.

Заглавието е сръбска продукция, продължение на най-гледаната лента в западната ни съседка в последните две десетилетия. Снимките се проведоха преди година, а ето, че проектът вече стартира и похода си към публиката в Европа.

Първата спирка е филмовият фестивал в пристанищния град Пула, разположен в областта Истрия в Хърватия. „Хайде на море! С голямо удоволствие ви съобщаваме, че първата прожекция на „Южен вятър 2“ ще се състои на 19 юли. Нямаме търпение за реакциите на публиката“, съобщиха от екипа на филма, в който по традиция има и силно българско участие.

Именно на Куката се пада задачата да изпълни една от ключовите роли в заглавието, а компания пред камерата му прави неговият събрат от „Под прикритие“ – Захари Бахаров, който през последните дни е във Великобритания и вероятността да присъства на премиерата на сръбския филм е малка. На големия екран българските зрители ще разпознаят и Асен Блатечки.

Припомняме, че в първия филм от поредицата с участие се разписаха Христо Шопов и Ивайло Захариев. В дебютния сезон на сериала, посветен на „Южен вятър“ пък феновете спечели Александър Сано. Междувременно към момента текат подготовки за снимките на следващите епизоди на поредицата. Според режисьора Милош Аврамович, който е и идеен двигател на целия франчайз, цялата история ще се състои от общо три филма и три сезона на сериала.

Previous post Радина Кърджилова танцува с бебето
Next post Рая Пеева и Бахаров издадоха дали са заедно